Iată comunicatul FRF:
”Federația Română de Fotbal anunță că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile.
Arbitrul depistat pozitiv, al treilea, a fost retras de la delegări. De asemenea, colegii săi cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să se testeze din nou.
Bundesliga
Robert Lewandowski, întrebat dacă vrea să confirme și în alt campionat! Replica a venit pe loc
ACUM 24 MINUTE
Lotul pentru Liga 1 și meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.”

Arbitrul Iulian Călin, depistat cu coronavirus

Arbitrul Iulian Călin a fost și el depistat pozitiv săptămâna trecută. El şi asistenţii săi conduseseră meciul dintre Academica Clinceni şi Sepsi, jucat miercuri.
"Arbitrul este izolat. Unul dintre asistenţii de la Sepsi - Clinceni era delegat în seara asta, la FCSB - Botoşani. A fost schimbat. Momentan, se respectă programările iniţiale. Cât timp nu există o anchetă epidemiologică, care să se refere la un club de Liga 1, nu avem obligaţia să anulăm programările cluburilor în cauză. Dacă ne uităm la definiţia contactului direct, aceasta spune că trebuie să fi stat faţă în faţă, timp de 15 minute, la o distanţă de doi metri. Nu se întâmplă aşa ceva. Arbitrii tocmai asta fac, păstrează distanţa. De aceea se poziţionează în diagonală faţă de fază pentru a evita să încurce orice fază de joc şi singurul moment în care stau faţă în faţă cu jucătorii este acela în care acordă un cartonaş sau discută cu un jucător", a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, pentru Mediafax.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Liga
Cosmin Contra vrea să antreneze în La Liga! Dezvăluiri în Marca: "Aș vrea să aibă cineva încredere"
ACUM O ORĂ
Premier League
Chelsea a oferit 100 de milioane de euro pentru căpitanul echipei PSG!
ACUM O ORĂ