Un anunț va fi făcut la începutul lui iunie privind revenirea la antrenamente dar și startul sezonului viitor. Drept urmare, Cruz Azul și Club Leon se vor califica pentru sezonul 2021 din Concacaf Champions League.
”Este indiscutabil că trecem printr-o situație fără precedent la noi în țară, ceea ce forțează fotbalul din Mexic să acționeze și să răspundă cu unitate la cererile care ne-au fost făcute”, se arată în comunicatul oficial al ligii. Anunțul vine după ce încă patru jucători de la Santos Laguna au fost depistați pozitiv cu coronavirus, pe lângă cei 12 care erau deja infectați.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 13 MINUTE
Sezonul din Mexic se împarte în două turnee separate: Clausura și Apertura, fiecare cu campioana sa. În acest moment a fost anunțată anularea Clausura, urmând să se ia o decizie privind Apertura, care ar fi urmat să înceapă în iulie/august.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Belgia ratează șansa de a se califica în optimi încă din etapa a 2-a. Maroc a câștigat cu 2-0
ACUM 22 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Mbappe va fi amendat de FIFA, pentru un gest neașteptat de la finalul meciului cu Danemarca
ACUM 41 MINUTE