Un anunț va fi făcut la începutul lui iunie privind revenirea la antrenamente dar și startul sezonului viitor. Drept urmare, Cruz Azul și Club Leon se vor califica pentru sezonul 2021 din Concacaf Champions League.
”Este indiscutabil că trecem printr-o situație fără precedent la noi în țară, ceea ce forțează fotbalul din Mexic să acționeze și să răspundă cu unitate la cererile care ne-au fost făcute”, se arată în comunicatul oficial al ligii. Anunțul vine după ce încă patru jucători de la Santos Laguna au fost depistați pozitiv cu coronavirus, pe lângă cei 12 care erau deja infectați.
UEFA Europa Conference League
Petrescu, noi săgeți la adresa lui Șumudică! De ce crede că CFR nu a câștigat niciun meci în Europa
ACUM 27 MINUTE
Sezonul din Mexic se împarte în două turnee separate: Clausura și Apertura, fiecare cu campioana sa. În acest moment a fost anunțată anularea Clausura, urmând să se ia o decizie privind Apertura, care ar fi urmat să înceapă în iulie/august.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
#BREAKINGNEWS | Adrian Mutu s-a înțeles cu FRF pentru postul de selecționer al naționalei României
ACUM O ORĂ
Premier League
Un star de la Barcelona, dorit insistent de Rangnick la United! Care sunt țintele antrenorului
ACUM 2 ORE