Fotbal

Un nou campionat și-a anulat sezonul din cauza pandemiei de coronavirus!

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Die Liga MX setzt Auf- und Abstiege fünf Jahre aus

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
22/05/2020 la 17:46

Liga MX, campionatul național din Mexic, a anunțat că sezonul actual nu va mai fi reluat din cauza pandemiei de coronavirus.

Un anunț va fi făcut la începutul lui iunie privind revenirea la antrenamente dar și startul sezonului viitor. Drept urmare, Cruz Azul și Club Leon se vor califica pentru sezonul 2021 din Concacaf Champions League.

”Este indiscutabil că trecem printr-o situație fără precedent la noi în țară, ceea ce forțează fotbalul din Mexic să acționeze și să răspundă cu unitate la cererile care ne-au fost făcute”, se arată în comunicatul oficial al ligii. Anunțul vine după ce încă patru jucători de la Santos Laguna au fost depistați pozitiv cu coronavirus, pe lângă cei 12 care erau deja infectați.

Champions League

Unde a fost surprins Bale, după ce i-a spus lui Zidane că nu vrea să facă deplasarea la Manchester

PESTE O ORĂ

Sezonul din Mexic se împarte în două turnee separate: Clausura și Apertura, fiecare cu campioana sa. În acest moment a fost anunțată anularea Clausura, urmând să se ia o decizie privind Apertura, care ar fi urmat să înceapă în iulie/august.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Ei sunt cei 4 nominalizați la premiul pentru "Cel mai bun manager din Premier League"

ACUM 23 MINUTE
Premier League

Lista candidaților pentru "Cel mai bun tânăr jucător din Premier League". United are 4 fotbaliști

ACUM 2 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol