Incidentul a avut loc în prelungirile înfrângerii lui Lazio de la Lecce cu 2-1, acesta fiind al doilea meci la rând pierdut de echipa lui Simone Inzaghi, care se îndepărtează de titlu. Frustrările jucătorilor au erupt iar Patric, neprovocat, și-a înfipt dinții în Giulio Donati, într-un moment de nebunie totală.
Donati nu era nici măcar cu fața spre mijlocașul lui Lazio când a avut loc incidentul. Donati își ridica brațele în momentul în care Patric a venit din spate și l-a mușcat. Fundașul lui Lecce s-a întors uimit de ce s-a întâmplat. Arbitrul nu a văzut incidentul însă decizia a fost luată în cele din urmă de VAR iar Patric a fost eliminat.
Romanian Liga I
UTA Arad are susţinere masivă din partea fanilor! Sold-out la meciul cu CFR într-un timp-record
ACUM 8 MINUTE

Lecce - Lazio 2-1

Lazio a făcut încă un pas greșit în Serie A. După înfrângerea categorică cu AC Milan, scor 0-3, din etapa precedentă, formația lui Simone Inzaghi a pierdut și pe terenul lui Lecce, scor 1-2.
Cu 7 puncte în urma liderului lui Juventus, Lazio avea nevoie de o victorie ca de aer, pe terenul lui Lecce, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Gazdele au început curajos, iar în minutul 2 au reușit să deschidă scorul prin Mancosu. În urma analizei VAR, golul a fost anulat din cazua unui henț comis de mijlocașul lui Lecce în momentul preluării.
La 3 minute distanță, Caicedo a deschis scorul pentru Lazio, după o gafă uriașă comisă de goalkeeper-ul Gabriel. Brazilianul a alunecat în momentul degajării și a trimis direct la adversari, care n-au refuzat "cadoul" primit. Lucioni a adus-o în avantaj pe Lecce la 2 minute după startul reprizei secunde. Fundașul a reluat în plasă cu capul, după un corner executat de Saponara. Elevii lui Inzaghi s-au aruncat în atac, însă gazdele au apărat cu toate forțele rezultatul de pe tabelă.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Ligue 1
"Messi este modest şi liniştit" – Un coleg de la PSG, surprins de comportamentul argentinianului
ACUM O ORĂ
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 2 ORE