Numele fotbalistului infectat încă nu a fost dezvăluit. Clubul din Premier League a publicat un comunicat oficial în urmă cu puțin timp, în care a explicat măsurile care vor fi luate în continuare:
"Clubul va respecta confidențialitatea medicală și nu va dezvălui numele jucătorului. În continuare, vom respecta protocolul emis de oficialii Premier League, iar jucătorul va intra în izolare timp de 7 zile. La finalul acestei perioade va fi din nou testat."

8 cazuri cu Covid-19 în Premier League

Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 2 ORE
În a doua serie de teste au fost realizate 996 de teste, fiind descoperite două cazuri de infectare. În total sunt 8 cazuri în Premier League, după ce au fost făcute 1744 de teste în ultima săptămână.
Jucătorii, antrenorii și oamenii din staff-urile cluburilor din Premier League au fost testați în al doilea val marți, joi și vineri, iar sâmbătă seara au venit rezultatele. Au fost efectuate 996 de teste cu o medie de 47 de teste pentru fiecare din cele 20 de cuburi din Premier League. Următorul val de teste va fi făcut luni și marți.
Procentul de cazuri de infectări în rândul poamenilor din Premier League este până acum de 0.45% pentru că au fost depistați pozitiv 8 oameni din 1774 de teste efectuate. Toți cei 8 au fost izolați pentru o perioadă de 7 zile, iar antrenamentele pentru revenirea preconizată pe 12 iunie au continuat normal.

Watford, cea mai afectată echipă din Premier League

Watford este cea mai afectată echipă. Adrian Mariappa și alți doi membri ai staff-ului se numără printre cei 6 depistați pozitiv în primul val de teste. Managerul Nigel Pearson a confirmat faptul că alți doi jucători au decis să între în autoizolare după ce au intrat în contact cu cei trei depistați pozitiv. O situație specială o are căpitanul lui Watford Troy Deeney, care a spus că nu vrea să se antreneze și să joace atâta vreme cât există cea mai mică posibilitate de infectare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 3 ORE