Liga Nord-Americană de Fotbal a organizat un sondaj pentru a se alege cel mai frumos gol din istoria campionatului de peste ocean. Fanii au votat, iar câștigător a fost ales un gol marcat de Zlatan Ibrahimovic.
Suedezul a ajuns la LA Galaxy în 2018 și a reușit "bijuteria" chiar la prima sa apriție în MSL. "Ibra " a intrat în repriza secundă a meciului cu rivala locală FC Los Angeles, când echipa sa era condusă cu 3-1. În scurt timp s-a făcut 3-2, iar apoi a intrat în scenă suedezul, care a egalat cu un lob superb de la 40 de metri, gol ales astăzi cel mai frumos din istoria competiției din America. Zlatan a reușit în acea partidă să înscrie și golul victoriei pentru LA Galaxy, marcând cu capul în prelungiri.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
În cariera sa fastuoasă, Zlatan a marcat o sumedenie de goluri imposibile, cel mai memorabil fiind cel reușit din "foarfecă" împotriva Angliei, pentru care a fost recompensat cu Premiul Puskas în 2013.

Zlatan continuă să impresioneze și la 39 de ani

Chiar dacă are deja 39 de ani, suedezul continuă să joace la cel mai înalt nivel. Atacantul a marcat de 10 ori pentru Milan în Serie A în numai 6 partide, ajutând echipa lui Pioli să se instaleze pe primul loc.
În ultimele 4 meciuri din campionat acesta a lipsit, din cauza unei accidentări, iar acest lucru s-a văzut imendiat, "rossonerri" pierzând din avansul din fruntea ierarhiei. Conform ultimelor informații din presa italiană, Zlatan este așteptat să revină pe teren în partida din etapa viitoare, când Milan se va deplasa pe terenul revelației Sassuolo.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Fotbal
Ibrahimovic - "mieluşel" în vestiar, "Zeu" - în faţa presei. Ashley Cole, dezvăluiri neaşteptate
09/09/2021 LA 10:04