Liga Nord-Americană de Fotbal a organizat un sondaj pentru a se alege cel mai frumos gol din istoria campionatului de peste ocean. Fanii au votat, iar câștigător a fost ales un gol marcat de Zlatan Ibrahimovic.
Suedezul a ajuns la LA Galaxy în 2018 și a reușit "bijuteria" chiar la prima sa apriție în MSL. "Ibra " a intrat în repriza secundă a meciului cu rivala locală FC Los Angeles, când echipa sa era condusă cu 3-1. În scurt timp s-a făcut 3-2, iar apoi a intrat în scenă suedezul, care a egalat cu un lob superb de la 40 de metri, gol ales astăzi cel mai frumos din istoria competiției din America. Zlatan a reușit în acea partidă să înscrie și golul victoriei pentru LA Galaxy, marcând cu capul în prelungiri.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
În cariera sa fastuoasă, Zlatan a marcat o sumedenie de goluri imposibile, cel mai memorabil fiind cel reușit din "foarfecă" împotriva Angliei, pentru care a fost recompensat cu Premiul Puskas în 2013.

Zlatan continuă să impresioneze și la 39 de ani

Chiar dacă are deja 39 de ani, suedezul continuă să joace la cel mai înalt nivel. Atacantul a marcat de 10 ori pentru Milan în Serie A în numai 6 partide, ajutând echipa lui Pioli să se instaleze pe primul loc.
În ultimele 4 meciuri din campionat acesta a lipsit, din cauza unei accidentări, iar acest lucru s-a văzut imendiat, "rossonerri" pierzând din avansul din fruntea ierarhiei. Conform ultimelor informații din presa italiană, Zlatan este așteptat să revină pe teren în partida din etapa viitoare, când Milan se va deplasa pe terenul revelației Sassuolo.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33