Absența lui Eden Hazard din naționala Belgiei în cele 2 meciuri din Liga Națiunilor cu Danemarca și Islanda a scos la iveală o nouă stea a fotbalului belgian. Este vorba despre Jeremy Doku, jucătorul lui Anderlecht, care este văzut ca un viitor star al fotbalului european.
Doku a debutat pentru națională cu Danemarca când a bifat 4 minute pe finalul meciului, dar în partida de aseară cu Islanda, Roberto Martinez l-a folosit ca titular, iar evoluția sa a fost foarte apreciată, mai ales că a înscris și un gol.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE

JEREMY DOKU, URMAȘUL LUI EDEN HAZARD

Jeremy Doku a jucat încă de la 17 ani pentru Anderlecht, înscriind 3 goluri în 21 de meciuri în stagiunea trecută. În acest sezon, Doku s-a impus ca titular la echipa din capitala Belgiei și a marcat un gol în cele 4 jocuri disputate.
Doku este o extremă iscusită, care poate juca pe ambele benzi, deși se simte mai bine pe partea stângă, acolo de unde a plecat și la golul marcat contra Islandei. Postul respectiv din naționala Belgiei a fost acaparat în ultimii ani de Eden Hazard, dar perioada complicată pe care o traversează starul de la Real Madrid i-a conferit o mare șansă tânărului de la Anderlecht, care a profitat din plin de aceasta.
Belgia este lider în grupa B după primele 2 etape din Liga Națiunilor. Echipa lui Roberto Martinez a câștigat cu 2-0 în Danemarca, iar aseară s-a impus clar pe tren propriu, 5-1 cuontra Islandei.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE