Absența lui Eden Hazard din naționala Belgiei în cele 2 meciuri din Liga Națiunilor cu Danemarca și Islanda a scos la iveală o nouă stea a fotbalului belgian. Este vorba despre Jeremy Doku, jucătorul lui Anderlecht, care este văzut ca un viitor star al fotbalului european.
Doku a debutat pentru națională cu Danemarca când a bifat 4 minute pe finalul meciului, dar în partida de aseară cu Islanda, Roberto Martinez l-a folosit ca titular, iar evoluția sa a fost foarte apreciată, mai ales că a înscris și un gol.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 15 MINUTE

JEREMY DOKU, URMAȘUL LUI EDEN HAZARD

Jeremy Doku a jucat încă de la 17 ani pentru Anderlecht, înscriind 3 goluri în 21 de meciuri în stagiunea trecută. În acest sezon, Doku s-a impus ca titular la echipa din capitala Belgiei și a marcat un gol în cele 4 jocuri disputate.
Doku este o extremă iscusită, care poate juca pe ambele benzi, deși se simte mai bine pe partea stângă, acolo de unde a plecat și la golul marcat contra Islandei. Postul respectiv din naționala Belgiei a fost acaparat în ultimii ani de Eden Hazard, dar perioada complicată pe care o traversează starul de la Real Madrid i-a conferit o mare șansă tânărului de la Anderlecht, care a profitat din plin de aceasta.
Belgia este lider în grupa B după primele 2 etape din Liga Națiunilor. Echipa lui Roberto Martinez a câștigat cu 2-0 în Danemarca, iar aseară s-a impus clar pe tren propriu, 5-1 cuontra Islandei.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
Germania domină topul celor mai buni 40 de fotbaliști U21! Cine se luptă pentru trofeul Golden Boy
ACUM 40 MINUTE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM O ORĂ