Fost jucător al Barcelonei, actual director tehnic al catalanilor, Eric Abidal a acordat recent un interviu celor de la sport.es în care vorbește despre posibila venire a lui Xavi la echipa antrenată în prezent de Quique Setien. Abidal infirmă faptul că Xavi ar fi fost pe lista de antrenori care să-l fi înlocuit pe Valverde.
"Nu a fost nicio ofertă. Dacă o are, permiteți-mi să o văd pentru că eu nu am văzut-o. La prima întâlnire pe care am avut-o, Xavi a ascultat ce am avut de spus, iar la a doua a trebuit să ne spună ce are el de gând. În presă au apărut mai mult lucruri politice, iar eu nu fac asta. Vorbesc doar despre fotbal și în presă au apărut mult mai puține lucruri decât am vorbit noi", a spus Abidal.

Abidal, despre posibila numire a lui Xavi pe banca tehnică a Barcelonei

Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 14 ORE
Directorul tehnic al Barcelonei a vorbit și despre motivul pentru care Xavi nu a fost luat în calcul de către conducerea echipei și de ce crede el că nu ar fi potrivit pentru postul de antrenor al Barcei: "Nu are experiență. Este adevărat că face parte din casa noastră, dar decizia trebuie să fie una tactica și nu una sentimentală. Poate nu este momentul lui. Clubul a optat pentru Quique Seetien pentru următorii doi ani și suntem foarte încrezători în el. Ușa pentru Xavi va fi mereu deschisă", a mai spus Abidal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
14/01/2022 LA 14:36
Liga
Barcelona lucrează la o super-lovitură! Cine e "uriașul" dorit de Xavi pentru întărirea defensivei
14/01/2022 LA 10:24