Fost jucător al Barcelonei, actual director tehnic al catalanilor, Eric Abidal a acordat recent un interviu celor de la sport.es în care vorbește despre posibila venire a lui Xavi la echipa antrenată în prezent de Quique Setien. Abidal infirmă faptul că Xavi ar fi fost pe lista de antrenori care să-l fi înlocuit pe Valverde.
"Nu a fost nicio ofertă. Dacă o are, permiteți-mi să o văd pentru că eu nu am văzut-o. La prima întâlnire pe care am avut-o, Xavi a ascultat ce am avut de spus, iar la a doua a trebuit să ne spună ce are el de gând. În presă au apărut mai mult lucruri politice, iar eu nu fac asta. Vorbesc doar despre fotbal și în presă au apărut mult mai puține lucruri decât am vorbit noi", a spus Abidal.

Abidal, despre posibila numire a lui Xavi pe banca tehnică a Barcelonei

Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
IERI LA 08:12
Directorul tehnic al Barcelonei a vorbit și despre motivul pentru care Xavi nu a fost luat în calcul de către conducerea echipei și de ce crede el că nu ar fi potrivit pentru postul de antrenor al Barcei: "Nu are experiență. Este adevărat că face parte din casa noastră, dar decizia trebuie să fie una tactica și nu una sentimentală. Poate nu este momentul lui. Clubul a optat pentru Quique Seetien pentru următorii doi ani și suntem foarte încrezători în el. Ușa pentru Xavi va fi mereu deschisă", a mai spus Abidal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14