Împrumutat de la Manchester United, portarul irlandez al echipei de liga a treia din Anglia, Burton Albion FC, Kieran O'Hara, a fost suspendat timp de șase etape după ce a fost găsit vinovat la meciul de sâmbăta trecută cu Petersborough. El a mușcat din adversar la propriu. Este vorba despre mijlocașul englez, Sammie Szmodics.
Antrenorul lui Burton, Nigel Clough, a spus după meci că portarul a fost hotărât atunci când a negat faptul că-l mușcase pe adversar și a confrimat, de asemenea, că șefii clubului vor contesta decizia de a-l suspenda pentru șase săptămâni pe portarul O'Hara. Acesta din urmă a primit și o amendă în valoare de 2,500 de lire sterline.
Reprezentanții lui Burton au decalrat apoi că nu vor mai face niciun comentariu asupra acestui incident. O'Hara, care nu a bifat nicio apariție în tricoul lui Manchester United, nu a primit gol timp de 33 de meciuri în poarta lui Burton în acest sezon.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 33 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 20 ORE
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21