Împrumutat de la Manchester United, portarul irlandez al echipei de liga a treia din Anglia, Burton Albion FC, Kieran O'Hara, a fost suspendat timp de șase etape după ce a fost găsit vinovat la meciul de sâmbăta trecută cu Petersborough. El a mușcat din adversar la propriu. Este vorba despre mijlocașul englez, Sammie Szmodics.
Antrenorul lui Burton, Nigel Clough, a spus după meci că portarul a fost hotărât atunci când a negat faptul că-l mușcase pe adversar și a confrimat, de asemenea, că șefii clubului vor contesta decizia de a-l suspenda pentru șase săptămâni pe portarul O'Hara. Acesta din urmă a primit și o amendă în valoare de 2,500 de lire sterline.
Reprezentanții lui Burton au decalrat apoi că nu vor mai face niciun comentariu asupra acestui incident. O'Hara, care nu a bifat nicio apariție în tricoul lui Manchester United, nu a primit gol timp de 33 de meciuri în poarta lui Burton în acest sezon.
Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 7 ORE
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 8 ORE