Internaționalul spaniol Iker Bravo (17 ani), care a jucat în naționala Spaniei la toate categoriile de juniori, e acum în atenția celor două mari puteri madrilene, Real și Atletico.
Atacantul a ajuns în 2021 la Bayer Leverkusen, iar primul său sezon la ”farmaciști” poate fi considerat un success absolut. El a debutat într-un meci din Bundesliga.
Real Madrid și l-a dorit încă din vara trecută, dar jucătorul urma să fie trimis la echipa secundă, Real Castilla. Leverkusen a rezistat initial posibilitărții de a renunța la jucător, considerat unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din fotbalul german, dar dorința jucătorului de a reveni în Spania pare să cântărească mai mult.
Premier League
Haaland, debut perfect în Premier League, în victoria lui Manchester City pe terenul lui West Ham
ACUM 2 ORE

Interesul lui Atletico Madrid

Cu câteva zile în urmă, destinul catalanului părea să fie Atlético Madrid, dar totul s-a blocat din cauza ofertei venite de la Real Madrid. Castilla, echipa pregătită de fosta golorie de pe Bernabeu, Raul, îl dorește pe Iker Bravo pentru a-l înlocui pe Juanmi Latasa (21 de ani), un alt tânăr atacant ofertat de mai multe echipe din Primera.
Pe de altă parte, Iker Bravo caută și el o destinație în Primera und ear avea mai multe șanse să joace încă de pe acum. Primele negocieri cu Atletico au fost îndreptate în această direcție, numai că apariția ofertei venită de la Real Madrid a paralizat totul.
Prețul stabilit de Bayer Leverkusen, unul cu șase zerouri, ar putea bloca tranzacția la Real și ar oferi mai multe șanse celor de la Atletico. Un singur lucru e cert, sunt șanse minime ca Iker Bravo să mai îmbrace tricoul celor de la Leverkusen.
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM 2 ORE
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 2 ORE