Pandurii Târgu Jiu nu va mai juca partidele de pe teren propriu pe noul stadion din oraș care abia a fost inaugurat în luna noiembrie. Președintele clubului, Marian Condescu, a anunțat că decizia a fost luată în urma neînțelegerilor cu autoritățile locale.
Echipa Pandurii va juca meciurile oficiale in alte locatii, unde are facute investitii si drept de folosinta 25 de ani, desi Stadionul Municipal Targu Jiu a fost construit pentru ea. Da, putem sa jucam si pe alt stadion, avem investitii la Motru si la Rovinari, pe care, conform contractelor din momentul in care s-a facut investitia, le putem folosi.
Terenul sintetic de la Rovinari si terenul sintetic de la Motru pot fi folosite timp de 25 de ani de Pandurii. Bineinteles ca va fi putin mai greu ca vom deplasa si copii si juniorii de la Targu Jiu in zona in care se va decide ca Pandurii sa joace si sa faca si antrenamentele
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 6 ORE
Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.518 locuri și a costat 28 de milioane de euro. Construcția a fost finalizată în 2017, însă inaugurarea a venit abia 2 ani mai târziu.
Cei de la Pandurii Târgu Jiu au scăpat de retrogradarea în liga a 3-a după ce FRF a decis ca doar primele 6 echipe să mai dispute partide într-un sistem play-off, sezonul fiind încheiat pentru celelalte formații. Pandurii se afla pe loc retrogradabil, însă decizia FRF asigură prezența clubului în liga secundă și în sezonul următor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 7 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 7 ORE