Arturo Vidal mai avea un an de contract cu FC Barcelona, dar odată cu venirea lui Ronald Koeman pe Camp Nou, chilianul a fost anunțat să își găsească echipă. Vidal nu a intrat în planurile de viitor ale antrenorului olandez și și-a încheiat înțelegerea cu gruparea "blaugrana", urmând să semneze cel mai probabil cu Inter, acolo unde este dorit cu insistență de Antonio Conte.
Chiar dacă a stat numai 2 ani pe Camp Nou, Arturo Vidal a legat strânse prietenii cu jucătorii Barcelonei, în special cu Lionel Messi și Luis Suarez. După oficializarea despărțirii chilianului de Barcelona, Messi a postat un mesaj emoționant pentru acesta, răspunsul lui Vidal fiind la fel de elocvent.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
"Te-am cunoscut numai ca adversar și mi-ai părut întotdeauna un fenomen, dar după ce am avut ocazia să te cunosc pesonal m-ai surprins și mai mult. Au fost 2 ani în care am împărțit multe și te-ai făcut remarcat foarte mult. Vestiarul îți va simți lipsa, Arturo. Își doresc tot ce e mai bine pe viitor la noul tău club. Ne vom întâlni din nou cu siguranță.", a scris Messi pe contul personal de Instagram.
La scurt timp, chilianul a replicat printr-un răspuns prin care a spus că se simte onorat că a jucat alături de Messi: "Îți mulțumesc, "extraterestrule". Este o onoare că am jucat alături de cel mai bun din istorie și îți mulțumesc pentru prietenia ta. Deja îmi e dor de tine, ne vom revedea curând."
https://i.eurosport.com/2020/09/12/2885236.jpg

Mesajul lui Suarez pentru Vidal

De asemnea, și Luis Suarez, un alt jucător care este posibil să părăsească Barcelona în aceleași circumstanțe ca și Vidal, a postat un mesaj de "adio" la adresa acestuia: "Să te am ca adversar a fost de nesuportat, deoarece ești atât de grozav ca și jucător, dar să te am coechipier, prieten și să te cunosc ca persoană a fost extraordinar. A fost o plăcere să împărtășesc această experiență cu un fotbalist de superclasă ca tine. Îți doresc tot binele în următoarea ta aventură. Ne vom întâlni din nou."
Și pentru Suarez, răspunsul a venit imediat: "Mulțumesc, frate "Pistolero" (porecla lui Suarez)! Ești o legendă, un superstar și pentru mine a fost o onoare să joc alături de un marcator istoric."
Arturo Vidal părăsește astfel Barcelona după 2 sezoane în care a câștigat un titlu în La Liga și o supercupă a Spaniei alături de catalani.
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28