Tragica dispariție a lui Maradona a afectat puternic milioane de fani care l-au îndrăgit de-a lungul carierei, precum și după ce și-a agățat ghetele în cui.
O mulțime de personalități din lumea fotbalului și nu numai și-au exprimat regretul uriaș în ultimele două săptămâni. Ultimul omagiu adus lui "El Pibe de Oro" a venit din partea publicației argentiniene TyC Sports și a fost unul dintre cele mai emoționante.
Jurnaliștii argentinieni au pregătit un clip superb, care prezintă traseul urmat de Maradona în carieră. Totul a fost filmat din perspectiva mingii, cea mai bună prietenă a legendarului jucător.
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
ACUM O ORĂ
Ideea minunată a argentinienilor a făcut furori în mediul online, devenind virală în timp record.

"Un ultim adio", filmulețul în care mingea își ia adio de la geniul Maradona

În filmulețul respectiv, denumit "Un ultim adio", drumul mingii, la fel ca și cel al lui Maradona, începe din localitatea Fiorito, unde a copilărit "El Pibe de Oro". Apoi, mingea ia trenul spre Buenos Aires, urmând să mai treacă pe lângă stadioanele echipelor pentru care a evoluat de-a lungul timpului.
De asemenea, mingea face un popas și în tribunele Estadio Azteca, din Ciudad de Mexico, pentru a-și aminti momentul în care Maradona a cucerit Cupa Mondială, în 1986.
Clipul se încheie cu un cadru emoționant: minge revine acasă, acolo unde l-a cunoscut pe Maradona.
"Mulțumesc că te-ai jucat cu mine. Semnat, Mingea", este mesajul emoționant din finalul clipului.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 2 ORE
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 2 ORE