Unai Emery a lucrat cu Kylian Mbappe în sezonul 2017-2018 la PSG, în primul sezon al atacantului pe Parc de Princes, când a fost împrumutat de la AS Monaco. Actualul antrenor al lui Villarreal a admis într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Marca, faptul că atacantul francez visează de multă vreme să ajungă la Real Madrid.
Chiar în perioada în care Emery îl antrena pe francez la PSG, acesta a purtat discuții cu madrilenii și a fost la un pas să plece încă de atunci în capitala Spaniei. Tehnicianul iberic a declarat însă că a purtat o discuție cu Mbappe și cu tatăl său, prin care l-a convins să rămână în Franța, chiar dacă Emery a plecat de la Paris la finele acelui sezon.
"Când eram la Paris, Mbappe se gândea serios să meargă la Real Madrid pentru că îi plăcea mult această echipă. Era foarte încântat de ideea de a juca pentru Real Madrid. Nu voiam să plece și am avut o conversație cu el și tatăl său pentru a-l convinge că trebuie să rămână.", a declarat Emery pentru Marca.
Fotbal
Arsenal Londra, nume uriaș al fotbalului englez sau echipă de mijlocul clasamentului?
24/08/2021 LA 08:41

Mbappe, ca și plecat de la PSG

Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2022, dar conform informațiilor din ultimele luni, atacantul i-a anunțat deja pe șefii clubului francez că intenționează să plece în vara viitoare.
Acest lucru a aprins imaginația marilor cluburi europene, Mbappe fiind probabil cel mai curtat fotbalist din Europa în acest moment. Toate indiciile îl dau pe francez la Real Madrid, club care a încercat și în alte rânduri să îl transfere. De altfel, Real nu a adus niciun jucător în această vară, unul dintre motive fiind creearea unui buget cu care să realizeze transferuri de răsunet în vara viitoare.
Prețul lui Mbappe va fi unul mare în mod normal, dar PSG nu va putea scoate echivalentul valorii sale reale, deoarece francezul va intra în ultimul an de contract în vara anului viitor.
Mbappe nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru clubul madrilen și a admis în mai multe rânduri că Zidane este idolul copilăriei sale, astfel că declarațiile lui Unai Emery întărăsc ideea că francezul este din ce în ce mai aproape de Real Madrid.
Supercupa Europei
Supercupa Europei | Chelsea s-a impus după penalty-uri împotriva lui Villarreal
11/08/2021 LA 12:54
Fotbal
De Gea a ignorat notițele lipite pe prosop. Dacă le respecta, United ar fi câștigat Europa League
28/05/2021 LA 05:17