Martin Plunkett, unchiul goalkeeper-ului lui Manchester United, a avut dintotdeauna încredere în nepotul său, încă de când acesta avea numai 14 ani și evolua la juniorii lui Carlisle United.
Martin i-a văzut potențialul uriaș și a avut curaj chiar să parieze că acesta va ajunge într-o bună zi să apere poarta echipei naționale a Angliei.
Mai precis, unchiul lui Henderson a pariat 25 de lire pe o cotă de 500, în urmă cu 9 ani. Iar așteptarea a meritat din toate punctele de vedere. Pe lângă satisfacția uriașă că nepotul său a ajuns să fie convocat la națională, Martin a câștigat și o sumă considerabilă de 12.500 de lire.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM O ORĂ

Dean Henderson, "pariul" câștigător al familiei sale: "Ați încasat banii?"

Amuzant este că pariul lui Martin a fost copiat apoi și de mama și bunica lui Dean Henderson. Cele două au mizat câte 50 de lire pe vremea când cota deja scăzuse la 50, odată cu transferul goalkeeper-ului de la Sheffiled United la Manchester United.
Dean n-a uitat de pariul familiei sale și a vorbit cu mama lui la scurt timp după meciul cu Irlanda:
"Nu am vorbit cu Dean despre pariu, dar am aflat că i-a scris mamei sale după meci și a întrebat-o: 'Ați luat banii?'. Încă n-am încasat biletele, dar urmează. I-am spus că așteptăm. Era extrem de fericit. Este un băiat foarte bun și merită din plin convocarea la națională.", a spus unchiul lui Dean Henderson, citat de Mirror.
Dean Henderson, rezerva lui De Gea de la United, a fost introdus la pauza meciului dintre Anglia și Irlanda, în locul lui Nick Pope. Portarul de 23 de ani a încheiat partida de la Londra fără să încaseze vreun gol.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 3 ORE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 3 ORE