Toate evenimentele sportive s-au desfășurat fără spectatori de la reînceperea lor după pauza provocată de pandemia de Covid-19. Această situație deloc prielnică sportului s-ar putea sfârși în luna octombrie, când autoritățile britanice intenționează să înceapă relaxarea în această privință.
”Din octombrie intenționăm să readucem publicul pe stadioane”, au fost cuvintele premierului britanic, Boris Johnson.
Astfel, șansele ca fanii să poată fi din nou aproape de favoriți sunt din ce în ce mai mari. Totuși, revenirea pe arene se va face treptat, la început urmând a se permite accesul unui număr limitat de spectatori. Cluburile din Premier League și-au informat deja suporterii despre această posibilitate și e tot mai sigur că doar primele etape din noul sezon se vor juca cu porțile închise.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 2 ORE
Banii proveniți din plata biletelor și abonamentelor de către suporteri sunt o importantă sursă de venit pentru fiecare club englez. Tocmai de aceea, cluburile lucrează deja la planurile prin care fanii să se poată întoarce pe stadioane în condițiile cele mai bune, fără a le fi pusă în pericol sănătatea.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826195.jpg

Se anticipează cereri mari de bilete în Premier League

Printre problemele cele mai mari cu care se vor confrunta cluburile în această privință va fi distribuirea biletelor către suporteri. După o pauză atât de lungă, cu siguranță cererile de bilete vor fi mai mari decât numărul de locuri disponibile pentru a fi ocupate.
De asemenea, accesul fanilor către stadioane prin intermediul mijloacelor de trasport în comun ar fi o altă problemă delicată, la fel ca și intrarea sau ieșirea din incinta arenelor. În momentele respective e foarte greu să se evite aglomerațiile, dar reprezentanții cluburilor spun că vor încerca să găsească cele mai bune soluții pentru a proteja sănătatea suporterilor.
Cu siguranță, până la data la care va începe noul sezon din Premier League (12 septembrie 2020) reprezentanții cluburilor împreună cu autoritățile vor ajunge la un consens, iar fanii se vor întoarce pe stadioane în cele mai sigure condiții.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE