Sezonul ratat al Barcelonei s-a soldat cu demiterea lui Quique Setien de pe banca tehnică. Acesta nu și-a mai găsit un alt angajament îniante de noul sezon, dar presa iberică scrie că are o ofertă exotică, din Brazilia.
Jurnaliștii de la Marca scriu că Palmeiras este echipa care îl dorește pe Setien, după ce tocmai s-a despărțit de Vanderlei Luxemburgo, fostul antrenor al lui Real Madrid de acum 15 ani. După ce a început sezonul excelent, nefiind învinsă timp de 12 etape, Palmeiras traversează e perioadă neagră, cu 4 înfrângeri consecutive, ocupând locul 8 în Serie A.
Quique Setien a ajuns la Barcelona în ianuarie 2020, după plecarea lui Ernesto Valverde, dar mandatul său pe banca catalanilor a fost total eșuat și a culminat cu acel umilitor 2-8 cu Bayern Munchen din sferturile Champions League. În total, Setien a condus Barcelona în 25 de partide, având un bilanț de 16 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri.
UEFA Europa Conference League
Mesaj dur după eșecul suferit de FCSB: "Suntem foarte jos și nu vrem să acceptăm realitatea"
ACUM 28 MINUTE
Înainte de a o prelua pe Barcelona, Setien le-a mai antrenat pe Betis Sevilla și Las Palmas, dar și alte echipe din ligile inferioare spaniole. Toruși, dacă ar accepta oferta celor de la Palmeiras, Setien nu ar fi la prima experiență în afara Spaniei. Între 2006 și 2007, tehnicianul spaniol a fost selecționerul Guineei Ecuatoriale.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Fotbal
U-LU-I-TOR! "Robotul" Haaland are un rival: fotbalistul de la o mare echipă care are cifre similare
ACUM O ORĂ
UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM O ORĂ