UEFA a redus miercuri, în apel, sancţiunea impusă la începutul lunii iulie Federaţiei ungare de fotbal pentru ''comportament discriminatoriu al suporterilor săi'' în timpul EURO, reducând de la trei la două partidele pe care maghiarii le vor juca fără spectatori, scrie Agerpres.
Prima reprezentativă a Ungariei va trebui astfel să joace pe teren propriu doar două partide cu uşile închise (din care una suspendată), deşi iniţial sancţiunea era dictată pentru trei meciuri, conform UEFA.
Fotbal
CFR Cluj, amendată de UEFA cu 200.000 de euro
ACUM 22 MINUTE

UEFA, sancțiune micșorată pentru Ungaria după EURO 2020

Pe de altă parte, a fost menţinută amenda de 100.000 de euro aplicată Federaţiei maghiare (MLSZ), precum şi obligaţia de a afişa pe stadion un banner cu textul "#EqualGame", cu referire la campania antidiscriminare a UEFA.
Ungaria s-a ales cu sancţiuni din partea UEFA după scandări rasiste ale suporterilor săi la adresa jucătorilor de culoare ai Franţei, la EURO 2020, în partida de la Budapesta din iunie, precum şi din cauza unor bannere cu caracter homofob. Şi FIFA a sancţionat Federaţia maghiară ca urmare a incidentelor de la partida cu Anglia, din preliminariile CM 2022.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Borussia Dortmund - Bayern | Istoria Der Klassiker și cum a influențat fotbalul german
ACUM 3 ORE