UEFA a redus miercuri, în apel, sancţiunea impusă la începutul lunii iulie Federaţiei ungare de fotbal pentru ''comportament discriminatoriu al suporterilor săi'' în timpul EURO, reducând de la trei la două partidele pe care maghiarii le vor juca fără spectatori, scrie Agerpres.
Prima reprezentativă a Ungariei va trebui astfel să joace pe teren propriu doar două partide cu uşile închise (din care una suspendată), deşi iniţial sancţiunea era dictată pentru trei meciuri, conform UEFA.
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 13 MINUTE

UEFA, sancțiune micșorată pentru Ungaria după EURO 2020

Pe de altă parte, a fost menţinută amenda de 100.000 de euro aplicată Federaţiei maghiare (MLSZ), precum şi obligaţia de a afişa pe stadion un banner cu textul "#EqualGame", cu referire la campania antidiscriminare a UEFA.
Ungaria s-a ales cu sancţiuni din partea UEFA după scandări rasiste ale suporterilor săi la adresa jucătorilor de culoare ai Franţei, la EURO 2020, în partida de la Budapesta din iunie, precum şi din cauza unor bannere cu caracter homofob. Şi FIFA a sancţionat Federaţia maghiară ca urmare a incidentelor de la partida cu Anglia, din preliminariile CM 2022.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ole Gunnar Solskjaer este pregătit să revină! Ce a făcut norvegianul în ultimele 12 luni
ACUM O ORĂ