Acum un deceniu Barcelona se impunea cu 8-0 pe terenul lui Almeria, chiar înainte de un El Clasico, egalând cea mai mare victorie din istoria catalanilor pe un teren străin. În 1959, formația blaugrana se impusese cu același scor în deplasarea de la Las Palmas.
Messi a făcut un meci magic în 2010, reușind o triplă și ajutându-li colegii la crearea unor alte faze spectaculoase pentru o victorie care va rămâne în istorie. Confruntarea a avut însă și o poveste neștiută, adusă în atenția tuturor abia acum, după ce Fabian Vargas, fost mijlocaș la Almeria, a acordat un interviu pentru El Pais de Cali.
Înainte de acea confruntare, Vargas a mers la Messi și l-a rugat să îi dea tricoul după meci, acesta urmând a merge la o licitație. Cu fondurile strânse, fotbalistul Almeriei avea să îi ajute pe cei afectați grav de inundațiile care loviseră Columbia în acel an. Starul Barcelonei s-a arătat extrem de deschis să ajute, dar confruntarea a fost una umilitoare pentru jucătorii Almeriei. Ca atare, la final Vargas a uitat complet să îi mai ceară tricoul decarului Barcelonei, mergând dezamăgit direct la cabine.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 34 MINUTE
Cu toate acestea, Messi a mers la vestiarul echipei gazdă după meci, făcând un gest superb. Acesta nu doar că și-a adus propriul tricou, dar a ținut să îi dea lui Vargas și tricourile lui Xavi, Iniesta, Alves, Pique și Puyol, într-un gest superb de solidaritate cu victimele inundațiilor din Columbia.
Acel sezon s-a încheiat cu Almeria retrogradând, în timp ce Barcelona a făcut un sezon istoric: a câștigat campionatul și Champions League, tripla fiindu-i interzisă de Real Madrid, care s-a impus în finala Cupei.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 41 MINUTE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM O ORĂ