Steaua București își putea consolida locul 4 în clasamentul ligii secunde dacă ar fi învins la Slobozia. La fel însă ca și în sezonul regular, meciul s-a terminat la egalitate. În toamnă a fost 1-1, acum 0-0.
Echipa antrenată de Daniel Oprița a dominat clar jocul, a avut posesia, dar absența golgeterului Chipirliu, accidentat la meciul precedent, de la Cluj-Napoca, s-a simțit mai mult ca niciodată. Înlocuitorul său, Huiban a avut cele mai mari ocazii. A trimis cu capul în bară în minutul 33, iar în repriza secundă, a căzut în careul gazdelor. Arbitrul Cătălin Popa a considerat însă că a simulat și i-a dat cartonașul galben stelistului.

Petrolul e tot mai aproape de prima ligă

Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM O ORĂ
Steaua și-a mai trecut în cont o mare ocazie, în ultimele minute, dar Wallace a dat pe lângă minge la doi metri de poartă. Echipa lui Adrian Mihalcea s-a limitat la a se apăra și a nu primi gol tot meciul.
Steaua mai speră să obțină dreptul de promovare în prima ligă și vrea să rămână între primele patru formații pentru a merge la baraj. ”Militarii” au profitat de înfrângerea celor de la Concordia Chiajna, 0-1 cu Petrolul, și au acum două puncte avans față de ilfoveni, 42 față de 40. Petrolul s-a distanțat în fruntea clasamentului cu 54 de puncte, cu 6 mai mult decât Hermanstadt și cu 7 decât U Cluj.
Unirea Slobozia e ultima în clasamentul play-off-ului cu 35 de puncte.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 10 ORE