United a dominat categoric duelul de la Koln, reușind să trimită 26 de șuturi, dintre care 14 pe poartă. De cealaltă parte, danezii au abordat un joc extrem de defensiv, reușind foarte puține acțiuni la poarta formației lui Ole Gunnar Solskjaer. Copenhaga n-a expediat vreun șut pe poarta lui Romero.
Greenwood a reușit să înscrie în minutul 45+1, însă golul a fost anulat de arbitrajul VAR pe motiv de offside. Copenhaga s-a apărat impecabil, iar tabela indica 0-0 după primele 90 de minute.

Bruno Fernandes, de neoprit din penalty

Cupa Mondială FIFA
Sergio Busquets îl contrazice pe Joan Laporta: "Meritul este al întregii echipe națională"
ACUM 33 MINUTE
"Diavolii roșii" au reușit să marcheze golul calificării în prima repriză din extra-time. Martial a căzut în careu după un fault comis de fundașul Bjelland, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Bruno Fernandes a transformat fără emoții, ajungând la cel de-al 21-lea gol marcat din penalty în campionatul intern și cupele europene, începând din sezonul 2017/2018.
În tot acest timp, starul portughez n-a ratat vreo lovitură de pedeapsă.
De notat este și prestația impresionantă a lui Karl-Johan Johnsson, portarul lui Copenhaga. Acesta a avut 13 intervenții, cele mai multe reușite de un goalkeeper într-un meci de Champions League și Europa League, începând din sezonul 2016/2017.
Obligată să marcheze, Copenhaga s-a năpustit asupra porții lui United, însă fără succes. S-a încheiat 1-0 pentru United, iar formația din Premier League va juca în semifinalele Europa League cu învingătoarea dintre Wolves și Sevilla.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și Lewandowski, un an de relație tensionată. Istoricul conflictului dintre cei doi
ACUM 3 ORE