Campioana en-titre a Angliei, Manchester City, s-a impus cu 2-0 sâmbătă după-amiază, în faţa marii rivale din oraş, Manchester United, în derby-ul etapei nr. 11 din Premier League. Pe Old Trafford, "cetăţenii" au obţinut cele 3 puncte după autogolul lui Eric Bailly (7) şi reuşita lui Bernardo Silva (45).
Chiar dacă tabela arată un rezultat "onorabil", având în vedere meciul cu Liverpool, terminat 0-5, raportul de forţe a fost cam acelaşi, doar că Foden, De Bruyne şi Gabriel Jesus nu sunt la fel de letali şi cinici precum Salah&Co.
CITEŞTE ŞI:
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
ACUM 12 ORE
SOLSKJAER, CA ȘI DEMIS DE LA UNITED, DUPĂ O NOUĂ ÎNFRÂNGERE RUȘINOASĂ! CINE E MARELE FAVORIT SĂ ÎL ÎNLOCUIASCĂ

Roy Keane, discurs dur după United - City 0-2

Roy Keane a sperat că va asista în sfârşit la un meci bun al formaţiei pe care a condus-o din teren, din postura de căpitan, însă s-a dezis complet de actualii jucătorii ai lui Solskjaer.
"M-am intersectat cu aceşti băieţi timp de ani de zile şi i-am susţinut, dar, gata, mă dezic de ei. Uitaţi-vă la faza golului doi. Uitaţi-vă cum Shaw şi De Gea se uită unul la altul şi nu fac nimic. Eşti fotbalist internaţional, aşa te aperi, asta e atenţia pe care o acorzi? Mă dau bătut. Am venit azi în studiou spunându-mi "Avem o şansă, jucăm acasă". Nu e ceva care s-a întâmplat doar azi, aşa au fost aceşti băieţi tot sezonul", a spus Roy Keane în studioul Sky Sports.
United a rămas în meci în prima repriză graţie intervenţiilor providenţiale ale lui De Gea. Acesta a reuşit nu mai puţin de 5 saveuri în interval de 8 minute.

City a distrus-o pe United în 45 de minute! De Gea, 5 intervenții salvatoare în 8 minute

Cu 23 de puncte, City urcă astfel pe locul 2 în clasament, cel puţin până la partida lui Liverpool cu West Ham United de duminică seara. Manchester United, cu o singură victorie în ultimele cinci etape, este momentan pe poziţia a 5-a, cu 17 puncte, dar ar putea coborî, în funcţie de rezultatele din alte meciuri.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
27/11/2022 LA 16:16
Cupa Mondială FIFA
De Bruyne a explicat cearta cu Alderweireld din meciul cu Canada: "Da, asta mă frustrează"
25/11/2022 LA 12:53