Campioana en-titre a Angliei, Manchester City, s-a impus cu 2-0 sâmbătă după-amiază, în faţa marii rivale din oraş, Manchester United, în derby-ul etapei nr. 11 din Premier League. Pe Old Trafford, "cetăţenii" au obţinut cele 3 puncte după autogolul lui Eric Bailly (7) şi reuşita lui Bernardo Silva (45).
Chiar dacă tabela arată un rezultat "onorabil", având în vedere meciul cu Liverpool, terminat 0-5, raportul de forţe a fost cam acelaşi, doar că Foden, De Bruyne şi Gabriel Jesus nu sunt la fel de letali şi cinici precum Salah&Co.
CITEŞTE ŞI:
Fotbal
Cum arată cotele pentru gala FIFA Best, după ce Messi l-a învins cu scandal, pe Lewandowski
ACUM 7 ORE
SOLSKJAER, CA ȘI DEMIS DE LA UNITED, DUPĂ O NOUĂ ÎNFRÂNGERE RUȘINOASĂ! CINE E MARELE FAVORIT SĂ ÎL ÎNLOCUIASCĂ

Roy Keane, discurs dur după United - City 0-2

Roy Keane a sperat că va asista în sfârşit la un meci bun al formaţiei pe care a condus-o din teren, din postura de căpitan, însă s-a dezis complet de actualii jucătorii ai lui Solskjaer.
"M-am intersectat cu aceşti băieţi timp de ani de zile şi i-am susţinut, dar, gata, mă dezic de ei. Uitaţi-vă la faza golului doi. Uitaţi-vă cum Shaw şi De Gea se uită unul la altul şi nu fac nimic. Eşti fotbalist internaţional, aşa te aperi, asta e atenţia pe care o acorzi? Mă dau bătut. Am venit azi în studiou spunându-mi "Avem o şansă, jucăm acasă". Nu e ceva care s-a întâmplat doar azi, aşa au fost aceşti băieţi tot sezonul", a spus Roy Keane în studioul Sky Sports.
United a rămas în meci în prima repriză graţie intervenţiilor providenţiale ale lui De Gea. Acesta a reuşit nu mai puţin de 5 saveuri în interval de 8 minute.

City a distrus-o pe United în 45 de minute! De Gea, 5 intervenții salvatoare în 8 minute

Cu 23 de puncte, City urcă astfel pe locul 2 în clasament, cel puţin până la partida lui Liverpool cu West Ham United de duminică seara. Manchester United, cu o singură victorie în ultimele cinci etape, este momentan pe poziţia a 5-a, cu 17 puncte, dar ar putea coborî, în funcţie de rezultatele din alte meciuri.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 8 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 8 ORE