Prima repriză de pe Vicarage Road a fost lipsită în totalitate de dinamisim și de ocazii periculoase. După primele 45 de minute, niciun șut nu fusese expediat pe spațiul porții. United, echipa cu pretenții la primele locuri, s-a văzut condusă pe tabelă imediat după startul reprizei secunde, când David De Gea a comis o eroare uriașă.

De Gea, gafă uriașă cu Watford

Ismaila Sarr a prins un șut cu pământul din careul lui United, la care un goalkeeper cu experiența lui De Gea ar fi trebuit să intervină fără emoții. Lucrurile n-au stat deloc așa, în cele din urmă. Portarul spaniol a scăpat mingea printre degete, spre exasperarea fanilor lui United, care au mai văzut o gafă uriașă și în etapa trecută. La momentul respectiv, fundașul Lindelof era cel care comitea o eroare gravă, trimitându-și mingea în proprie poartă.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
Coșmarul "diavolilor roșii" a continuat pe Vicarage Road. La numai 4 minute distanță de la golul lui Sarr, Wan Bissaka a faultat în careu, iar Watford a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Deeney, aflat într-o situație inedită în actualul sezon, a transformat fără probleme, punând umărul la o performanță unică pentru Watford: primul meci de pe teren propriu, din actualul sezon, în care care conduce pe tabelă.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741388.jpg

Pogba, revenire nefericită

Manchester United n-a avut forța să revină pe tabelă, deși pe teren și-a făcut apariția și Pogba, jucător care a lipsit aproape trei luni din cauza unei accidentări. Din contră, Watford a continuat să joace la același nivel și chiar putea să mai surprindă defensiva "diavolilor roșii" în câteva rânduri.
În final, s-a încheiat 2-0 pentru ultima clasată din Premier League, fiind primul rezultat pozitiv înregistrat de Watford în fața lui United, în ultimii trei ani. În urma înfrângerii de pe Vicarage Road, formația lui Solskjaer a rămas pe locul 8, la 4 puncte în spatele pozițiilor care asigură prezența în Champions League.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE