Manchester United ar putea fi depunctată, după ce meciul cu Liverpool a fost necesar să fie amânat, ca urmare a faptului că suporterii au împiedicat duminică desfășurarea partidei cu marea rivală antrenată de Klopp, protestând împotriva proprietarilor echipei, de la care au solicitat în mod repetat să cedeze acțiunile clubului către suporteri. The Mirror anunță că "diavolii" riscă să piardă puncte la masa verde: nu doar confruntarea contra lui Salah&Co, ci și o pedeapsă pentru că, din cauza ei, s-a ajuns la situația în care partida a trebuit să fie amânată.
Clubul a dat publicității un comunicat, prin care anunță în mod oficial amânarea meciului, iar până în acest moment nu se știe când se va putea disputa acesta. Luni era o variantă, dar United are de jucat joi returul cu Roma, din semifinalele Europa League. Alte date libere în calendar nu mai sunt, așa că Liverpool ar putea fi nevoită să joace la mijlocul acestei săptămâni cu WBA, pentru ca apoi, în etapa în care trebuia să întâlnească formația lui Big Sam, să joace cu United.
"În urma discuțiilor dintre Poliție, Premier League, Trafford Council și cele două cluburi, meciul nostru împotriva lui Liverpool a fost amânat din motive de siguranță și securitate, în urma protestului de astăzi. Discuțiile continua cu Premier League pentru stabilirea unei noi date de disputare a meciului", se menționează în comunicat.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
"Fanii noștri sunt pasionați pentru Manchester United și recunoaștem complet dreptul la liberă exprimare și la protest pașnic. Cu toate acestea, regretăm perturbarea liniștii echipei și acțiunile care au pus în pericol alți fani, personalul clubului și al poliției. Mulțumim poliției pentru sprijinul acordat și îi asigurăm de conlucrarea noastră în orice investigații ulterioare", se mai precizează în finalul comunicatului.

United poate juca în Champions League, independent de depunctare

Dacă ipoteza lansată de presa britanică se va confirma și se va ajunge la depunctarea lui United, aceasta ar putea risca să piardă Champions League. Momentan, Bruno Fernandes&Co păreau confortabili în poziția a doua în clasament, însă, în funcție de punctele deduse, situația s-ar putea schimba dramatic. Cu o victorie la masa verde, Liverpool ar urca pe locul 6, la 10 puncte de United (înainte de presupusa depunctare a acesteia din urmă). West Ham ar veni la 58 de puncte cu un succes luni, la Burnley, astfel că situația lui United ar deveni complicată. Asta și pentru că "diavolii" mai au de jucat câteva meciuri grele (Villa - deplasare, Leicester - acasă, Wolves - deplasare).
Totuși, chiar și în cazul în care scenariul jurnaliștilor britanici prinde contur și cumva United coboară mai jos de locul 4 în clasament (cu o depunctare serioasă), formația de pe Old Trafford poate juca la anul în Champions League. Asta pentru că e mare favorită la câștigarea Europei League, lucru care i-ar asigura biletele de Ligă. Echipa lui Solskjaer e ca și calificată în finală, după 6-2 cu Roma, iar în ultimul act va întâlni învingătoarea duelului Arsenal - Villarreal (1-2). Oricare ar fi adversara din finală, United pleacă având prima șansă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 21 ORE