Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 10, când Dan Nistor a prins un șut imparabil de la 20 de metri. Mijlocașul gazdelor a trimis puternic, după o preluare elegantă, lângă bara din dreapta lui Arlauskis. Portarul lituanian, aflat la ultimul meci pentru clujeni, nu a putut interveni.
CFR a restabilit egalitatea în minutul 36, după o lovitură de colț. Ciprian Deac a centrat excelent în careu, de unde fundașul central Vinicius a reluat cu capul în plasă. La pauză s-a intrat cu scorul de 1-1, rezultat care ar fi trimis partida în prelungiri dacă s-ar fi menținut până la finalul primelor 90 de minute.

CFR Cluj a întors rezultatul, prin golurile lui Vinicius, Boli și Deac

Premier League
Rafa Benitez nu este de acord cu comparațiile între echipa sa de la Liverpool și cea din prezent
ACUM 2 ORE
Ardelenii n-au fost de acord cu acest deznodământ și au reușit să treacă în avantaj la 11 minute după revenirea de la vestiare. Boli, celălalt fundaș central al lui CFR, a marcat tot cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de același Deac.
Ciprian Deac și-a îndeplinit statutul de erou al clujenilor în minutul 77, când a transformat lovitura de la 11 metri obținuă de Vinicius. Fundașul oaspeților a căzut în careu după un fault comis de Cosic.
S-a încheiat 3-1 pentru CFR Cluj, rezultat care îi asigură primul loc din Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de Universitatea Craiova.

CFR Cluj, al treilea titlu consecutiv în Liga 1. Performanță impresionantă reușită de Petrescu&Co

Prima oară când CFR și-a trecut trofeul în palmares s-a întâmplat în sezonul 2007/2008. Clujenii au mai cunoscut supremația din fotbalul românesc în 2010, 2012, 2018 și 2019. Titlul obținut în această seară reprezintă al 13-lea trofeu adus în Gruia. 4 Cupe (2008, 2009, 2010, 2016) și 3 Supercupe ale României (2009, 2010, 2018) au mai câștigat cei de la CFR Cluj de-a lungul istoriei sale de 113 ani.
În același timp, CFR Cluj le-a egalat la numărul de titluri pe UTA Arad și Chinezu București.
Ciprian Deac a fost cel mai bun marcator al CFR-ului atât în sezonul regulat (7), cât și în playoff (7). Grație performanței din acest sezon, Dan Petrescu a ajuns la al 3-lea titlu consecutiv cucerit pe banca CFR-ului. Per total, "Bursucul" a devenit de 4 ori campion al României. Prima oară s-a întâmplat pe banca celor de la Unirea Urziceni, în 2009.
Ca urmare a titlului câștigat, CFR va evolua în sezonul 2020/2021 în turul 1 preliminar din UEFA Champions League.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 2 ORE