Lumea fotbalului a primit miercuri o veste extrem de dureroasă. Legendarul Diego Maradona s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.Cotidianul argentinian Clarin a oferit miercuri o veste șocantă pentru toți iubitorii fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri la vârsta de 60 ani. Maradona suferise la începutul lui noiembrie o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Miercuri, genialul "D10S" Diego a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat de echipele medicale ajunse la fața locului în 30 de minute de la apariția problemelor.

Universitatea Craiova, omagiu pentru Diego Armando Maradona

Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
PESTE 31 MINUTE
Oltenii au decis să evolueze în această seară cu tricouri pe care este inscripționat mesajul ”Adios Diego” - ”La revedere, Diego”. În plus, suporterii au afișat pe marginea terenului un banner pentru amintirea a ceea ce a fost Diego Armando Maradona pentru fotbal. Meciul dintre Progresul Spartac și Universitatea Craiova este al doilea din șaisprezecimile Cupei României.
https://i.eurosport.com/2020/11/27/2944947.jpg
Oltenii traversează o perioadă nefastă după plecarea lui Cristiano Bergodi, pierzând primul loc din Liga 1 în urma rezultatelor slabe. Corneliu Papură, reinstalat pe banca tehnică în Bănie, nu a reușit să scoată echipa din pasa proastă, iar Craiova are o singură victorie și un singur gol marcat în ultimele patru etape.
https://i.eurosport.com/2020/11/27/2944949.jpg
De partea cealaltă, Progresul Spartac ocupă locul trei în seria a patra din Liga 3, înregistrând doar 16 puncte în zece etape. Lotul echipei este format din jucători care nu au evoluat niciodată mai sus de nivelul celui de-al treilea eșalon, dar aceștia au ajuns aici după ce au eliminat Rapidul, scor 3-2 în prelungiri.
Fotbal
Fiecare vot a contat. Diferența dintre Messi și Lewandowski în lupta pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 4 MINUTE
Liga
Primele reacții ale lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur!
ACUM 20 MINUTE