Eric Bautheac, cel care joacă în prezent la Omonia Nicosia în Cipru alături de Costel Pantilimon, a povestit într-un interviu pentru Le Bien Public cum a fost victima unui furt de identitate!
Fost jucător la Cannes, Dijon, Nice sau Lille, Bautheac a fost alertat de oficialii aeroportului din Nice de situație.

Victima unui furt de identitate

Fotbal
Cu ce rămânem? Marile dezamăgiri şi cine a impresionat, pentru România, în preliminariile CM2022
19/11/2021 LA 10:58
Fotbalistul a dezvăluit că anii petrecuți la Nice l-au salvat deoarece era în pericol să fie arestat. "Cei de la aeroport mi-au spus: <<Eric, știi că ar trebui să te ducem la secția de poliție și să nu te lăsăm pe teritoriu francez?>>" le-a spus Bautheac celor de la Le Bien Public.
Poliția i-a dezvăluit apoi că furtul de identitate datează din perioada în care evolua pentru Dijon, între 2010 și 2012. Conform celor de la L'Equipe, investigația care a urmat a dezvăluit cine a fost responsabilul pentru furtul de identitate: Mohamed N, născut în Algeria în 1987, cel care a mers în Siria în urmă cu câțiva ani.
Bărbatul este suspect de terorism, aflat pe lista DGSI ca fiind unul dintre francezii care au părăsit țara pentru a se alătura Statului Islamic în lupta cu președintele Bashar al-Assad. Situația este una complicată deoarece fotografiile mijlocașului au fost asociate cu identitatea presupusului jihadist.
"Situația este destul de complicată, trebuie să obțin un nou buletin și pașaport și trebuie să am în permanență cu mine raportul cu furtul de identitate. Până va fi arestat, nu am vreo soluție. De fiecare dată când călătoresc am probleme" a mai spus jucătorul.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Pantilimon şi-a anunţat retragerea de la naţională! "Mirel să spună exact ce am discutat!"
31/12/2020 LA 14:07
Premier League
Klopp vrea să schimbe regulile în Premier League! "Puștii lui Liverpool merită să fie campioni"
04/07/2020 LA 04:56