Fotbal

Unul dintre jucătorii doriți de Man United, la un pas de plecarea de la Ajax. Declarația lui Ten Hag

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Erik ten Hag und Ajax Amsterdam starteten gut in die Saison 2019/20. Doch zuletzt lief es nicht mehr so rund

Credit imagine: Imago

DeVlad Dumitrescu
30/06/2020 la 15:44

Managerul celor de la Ajax, Erik ten Hag a recunoscut că jucătorul dorit de Manchester United, Donny van de Beek, ar putea părăsi clubul în această vară.

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer caută un mijlocaș de creație în această vară iar sus pe listă se află chiar Donny van de Beek. Edwin van der Sar, directorul sportiv de la Ajax, a confirmat anterior interesul lui United.

Fostul portar al lui United a declarat: ”Este clar că unele cluburi, precum Real Madrid sau Manchester United, s-au arătat interesate de Donny van de Beek”. Van de Beek, care mai are doi ani de contract cu Ajax, a marcat opt goluri și a reușit șase assisturi pentru echipa olandeză în acest sezon de Eredivisie.

Fotbal

Cum a încercat Cristiano Ronaldo să-l intimideze pe Ibrahimovic! Suedezul i-a râs în față lui CR7

PESTE 43 MINUTE

Iar ten Hag a dezvăluit că van de Beek, portarul Andre Onana și Nicolas Tagliafico au ajuns la un acord cu Ajax prin care ar putea părăsi clubul olandez în această vară: ”Fereastra de transferuri va începe în august - acum încă se joacă în marile campionate, așa că încă se mișcă banii”.

”Valoarea pe piață a jucătorilor a scăzut, dar nu mult. Bazându-ne pe performanțele și ambiția lor, mai mulți jucători de la noi vor să plece afară”, a declarat ten Hag.

”Ne-am înțeles cu Andre Onana, Donny van de Beek și Nicolas Tagliafico, însă rămâne de văzut ce va fi pe piață. Poate Onana și van de Beek ar mai putea rămâne un an, dar la Tagliafico e mai greu având în vedere vârsta lui”, consideră managerul olandezilor.

Chelsea, interesată de Andre Onana

Lampard s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Kepa. Este vorba de goalkeeperul celor de la Ajax, Andre Onana iar clubul londonez s-ar putea folosi de suma primită de la Valencia dacă aceștia l-ar aduce ca împruumt pe spaniol pentru a finanța acest transfer.

Ajax a confirmat că a ajuns la un acord cu Stekelenburg, ceea ce a dus la întrebări privind viitorul lui Onana. Conform informațiilor Daily Mail însă, sosirea lui Stekelenburg de la Everton, portar în vârstă de 37 de ani, nu va influența plecarea lui Onana. Jucătorul de 24 de ani dorește să plece în această vară însă, el preferând să ajungă la un club londonez, precum Chelsea sau Tottenham.

Onana, cotat la cel puțin 27 de milioane de lire, este pregătit să accepte și varianta prin care ar rămâne încă un sezon, având în vedere incertitudinile aduse de coronavirus.

Fotbal

Povestea jucătorului român transferat la AS Roma care a ajuns să repare drumuri în Italia

ACUM 37 MINUTE
Premier League

Primul jucător care pleacă în această vară de la Liverpool. Klopp a confirmat: ”Totul este stabilit”

ACUM O ORĂ
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol