Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer caută un mijlocaș de creație în această vară iar sus pe listă se află chiar Donny van de Beek. Edwin van der Sar, directorul sportiv de la Ajax, a confirmat anterior interesul lui United.
Fostul portar al lui United a declarat: ”Este clar că unele cluburi, precum Real Madrid sau Manchester United, s-au arătat interesate de Donny van de Beek”. Van de Beek, care mai are doi ani de contract cu Ajax, a marcat opt goluri și a reușit șase assisturi pentru echipa olandeză în acest sezon de Eredivisie.
Iar ten Hag a dezvăluit că van de Beek, portarul Andre Onana și Nicolas Tagliafico au ajuns la un acord cu Ajax prin care ar putea părăsi clubul olandez în această vară: ”Fereastra de transferuri va începe în august - acum încă se joacă în marile campionate, așa că încă se mișcă banii”.
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
ACUM 23 MINUTE
”Valoarea pe piață a jucătorilor a scăzut, dar nu mult. Bazându-ne pe performanțele și ambiția lor, mai mulți jucători de la noi vor să plece afară”, a declarat ten Hag.
”Ne-am înțeles cu Andre Onana, Donny van de Beek și Nicolas Tagliafico, însă rămâne de văzut ce va fi pe piață. Poate Onana și van de Beek ar mai putea rămâne un an, dar la Tagliafico e mai greu având în vedere vârsta lui”, consideră managerul olandezilor.

Chelsea, interesată de Andre Onana

Lampard s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Kepa. Este vorba de goalkeeperul celor de la Ajax, Andre Onana iar clubul londonez s-ar putea folosi de suma primită de la Valencia dacă aceștia l-ar aduce ca împruumt pe spaniol pentru a finanța acest transfer.
Ajax a confirmat că a ajuns la un acord cu Stekelenburg, ceea ce a dus la întrebări privind viitorul lui Onana. Conform informațiilor Daily Mail însă, sosirea lui Stekelenburg de la Everton, portar în vârstă de 37 de ani, nu va influența plecarea lui Onana. Jucătorul de 24 de ani dorește să plece în această vară însă, el preferând să ajungă la un club londonez, precum Chelsea sau Tottenham.
Onana, cotat la cel puțin 27 de milioane de lire, este pregătit să accepte și varianta prin care ar rămâne încă un sezon, având în vedere incertitudinile aduse de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Explicațiile lui Gareth Southgate după remiza cu SUA! Ce le-a lipsit jucătorilor Angliei
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială, ziua a 7-a | Argentina, meci crucial pentru calificarea în optimi. Programul zilei
ACUM O ORĂ