Sergio Ramos

Fundașul lui Real Madrid se bucură de un succes extraordinar pe rețelele sociale după documentarul de pe Amazon iar spaniolul a profitat de ocazie pentru a le ura sărbători fericite fanilor pe Twitter
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 44 MINUTE

Kylian Mbappe

Mbappe a ales să lase deoparte costumul elegant și s-a îmbrăcat direct în Moș Crăciun. Francezul a folosit emoji-uri de Crăciun și a menționat și PSG în postarea sa: simplu și eficient.

Paulo Dybala

Argentinianul a ales o urare de Crăciun inedită: într-un videoclip postat pe Instagram el își demonstrează capacitatea de a controla mingea pe un fundal cu muzică electro!

Chris Smalling

Englezul povestește cât de bine se simte la Roma. Smalling pare de-a dreptul încântat de sărbătorile pline de soare din capitala Italiei.

Inaki WIlliams

Atacantul spaniol a depus cu siguranță cel mai mult efort pentru acest mesaj și se poate vedea mai jos de ce. Williams s-a costumat în varianta bască a lui Moș Crăciun!

Rafa Benitez

Fostul antrenor de la Liverpool, Real Madrid și Newcastle merge la sigur: poza cu cei doi câini lângă bradul de Crăciun și tradiționalele urări în descriere.
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 2 ORE