Sergio Ramos

Fundașul lui Real Madrid se bucură de un succes extraordinar pe rețelele sociale după documentarul de pe Amazon iar spaniolul a profitat de ocazie pentru a le ura sărbători fericite fanilor pe Twitter
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 7 ORE

Kylian Mbappe

Mbappe a ales să lase deoparte costumul elegant și s-a îmbrăcat direct în Moș Crăciun. Francezul a folosit emoji-uri de Crăciun și a menționat și PSG în postarea sa: simplu și eficient.

Paulo Dybala

Argentinianul a ales o urare de Crăciun inedită: într-un videoclip postat pe Instagram el își demonstrează capacitatea de a controla mingea pe un fundal cu muzică electro!

Chris Smalling

Englezul povestește cât de bine se simte la Roma. Smalling pare de-a dreptul încântat de sărbătorile pline de soare din capitala Italiei.

Inaki WIlliams

Atacantul spaniol a depus cu siguranță cel mai mult efort pentru acest mesaj și se poate vedea mai jos de ce. Williams s-a costumat în varianta bască a lui Moș Crăciun!

Rafa Benitez

Fostul antrenor de la Liverpool, Real Madrid și Newcastle merge la sigur: poza cu cei doi câini lângă bradul de Crăciun și tradiționalele urări în descriere.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 7 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 8 ORE