Ion Motroc, Adrian Iencși, Daniel Pancu și mulți alți fotbaliști importanți și-au exprimat atașamentul față de echipa pentru care au făcut istorie și pe care o susțin în drumul către Liga 1, într-un videoclip realizat de Rapid TV.
Sărbătoarea din Giulești a început încă de la miezul-nopții, când suporterii au vrut să marcheze evenimentul în stil mare, la fel cum o fac în fiecare an. De această dată, giuleștenii au mers pe noul stadion, aflat în plin proces de construcție.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 26 MINUTE
Galeria Rapidului a intat pe șantierul stadionului "Rapid Arena" și a realizat un show pirotehnic impresionant, asemănător celor din timpul meciurilor disputate de formația giuleșteană. O parte dintre suporterii prezenți au aprins torțe la tribuna a 2-a a noii arene, în timp ce ceilalți au rămas pe teren.

Rapid, 97 de ani de a istorie "vișinie"

Cântecele bătrânului Rapid au răsunat din nou în Giulești, în locul în care echipa lua ființă pe 25 iunie 1923. Rapidul a fost fondat de către un grup de muncitori de la Atelierele Grivița, iar inițial s-a numit Asociația culturală și sportivă CFR. De-a lungul istoriei sale, Rapid a câștigat 25 de trofee, printre care se numără 3 titluri de campioană a României (1967, 1999 și 2003).
De-a lungul timpului, Rapid a bifat 95 de partide în cupele europene, în 4 competiții, pe parcursul a 22 de sezoane.

"Rapid Arena" va purta numele jucătorilor legendari din istoria clubului

Stadionul din Giulești se află în plin proces de construcție, estimându-se că lucrările vor fi finalizate în această toamnă. Zonele stadionului vor fi denumite după mai mulți jucători legendari din istoria Rapidului. În același timp, suporterii giuleșteni se vor putea bucura și de un muzeu special, construit sub forma unui traseu cronologic, de la înființarea clubului și până în prezent.
Cum se vor numi zonele din incinta "Rapid Arena":
  • Peluza Nord - Dan Coe
  • Peluza Sud - Tache Macri
  • Tribuna a II-a - Alexandru Neagu
  • Tribuna I: Valentin Stănescu
  • Tribuna VIP: Nicolae Manea
  • Numele alese pentru lojele stadionului: Ion Costea, Iuliu Baratky, Gheorghe Dungu, Ion Bogdan, Vintilă Cossini, Necula Răducanu, Dumitru Macri, Bazil Marian, Ion Motroc, Ștefan Filotti, Vasile Copil, Ilie Greavu, Constantin Năsturescu, Nichi Dumitriu, Ion Pop, Teofil Codreanu, Nicolae Lupescu, Constantin Jamaischi, Ion Ionescu
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM O ORĂ
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM O ORĂ