Usain Bolt este cel mai rapid om din lume. El a alergat "suta" de metri în 9,58 secunde la Campionatul Mondial de la Berlin din 2009 și nimeni nu a doborât această performanță de atunci. De asemenea, jamaicanul este deținătorul recordului mondial și la proba de 200 de metri, stabilit tot la competiția din capitala Germaniei în 2009, alergând jumătate de pistă în numai 19,19 secunde.
Pasiunea lui Bolt pentru fotbal este arhicunoscută, el fiind un fan declarat al lui Manchester United și a cochetat chiar cu fotbalul profesionist după ce s-a retras din atletism, în 2017. De 8 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, Bolt consideră că în acest moment Croistiano Ronaldo este mai rapid decât el, portughezul antrenându-se constant și fiind încă la cel mai înalt nivel, în ciuda vârstei sale destul de înaintate.
"Cu siguranță Cristiano este mai rapid decât mine. Pentru mine, el se antrenează în fiecare zi, este un super atlet. El este mereu la cel mai înalt nivel în acest joc (fotbal), lucrează din greu și este concentrat. În acest moment cred cu siguranță că ar fi mai rapid decât mine.", a declarat Usain Bolt pentru Marca Sport Weekend.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06

Cristiano Ronaldo, continuă să impresioneze și la 35 de ani

Atacantul lui Juventus va împlini în februarie 36 de ani, dar din evoluțiile sale nu reiese deloc acest lucru. Chiar dacă a jucat doar 4 meciuri în Seria A în acest sezon, portughezul este golgheterul echipei, având deja 6 goluri marcate.
Presa din Italia a speculat în ultima vreme că Juventus ar vrea să se despartă de Ronaldo în vara anului viitor, nu că italienii nu ar mulțumiți de portughez, ci din cauza salariului său foarte mare, care atârnă greu asupra bugetului afectat de pandemie al piemontezilor.
Evident, după aceste zvonuri, alte mari cluburi europene îl vor dori pe Ronaldo, PSG manifestându-și public interesul pentru atacant. Ar mai fi și varianta ca el să se întoarcă la Manchester United, acolo unde a mai evoluat între 2003 și 2009.
De asemenea, echipele foarte bogate din țări mai exotice precum China, Orientul Mijlociu sau Statele Unite ar fi dispuse să spargă banca pentru lusitan, dar, după toate probabilitățile, acesta își dorește să mai evolueze câțiva ani la cel mai înalt nivel.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40