Potrivit presei din Spania, Messi i-ar fi transmis lui Ronald Koeman că este tentat să plece de la Barcelona, echipa pentru care a evoluat întreaga carieră. În ultima perioadă au tot apărut discuții în presa internațională cu privire la posibila destinație a jucătorului cu 6 Baloane de Aur câștigate. Unele dintre scenariile expuse au caracter fantasmagoric, în timp ce altele ar putea deveni realitate. În cel de-al doilea caz, echipele respective vor fi nevoite să scoată din conturi o sumă uriașă, pentru a-l transfera pe Messi în această vară.
De amintit este că Messi are o clauză de 700 milioane de euro, pe care orice club interesat în serviciile sale va fi nevoit s-o achite. Starul argentinian a intrat în ultimul an de contract pe Camp Nou. Dacă oficialii catalani nu vor ajunge la o nouă înțelegere, fotbalistul de 33 de ani va putea negocia cu alte echipe începând din iarnă, existând posibilitatea să plece liber de contract vara viitoare.

Ronaldo Nazario, despre viitorul lui Leo Messi pe Camp Nou

Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 2 ORE
De partea cealaltă, Ronaldo Nazario este de părere că situația de la Barcelona este mult mai complexă. Fostul legendar fotbalist nu crede că plecarea lui Messi de pe Camp Nou ar fi benefică și nu ar rezolva nicio criză în cadrul trupei lui Ronald Koeman. Brazilianul este convins că oficialii Barcelonei trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a-l păstra pe Messi la echipă.
"Este foarte puțin probabil să poată pleca de la Barcelona la acest moment, mai ales când există această criză de rezultate. Messi este un punct de referință pentru echipă și dacă aș fi Barcelona, nu l-aș lăsa să plece sub nicio formă. El are o grozavă și o puternică legătură cu clubul. Nu cred că se va opri pur și simplu din a fi îndrăgostit nebunește de Barcelona", a spus Ronaldo.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
IERI LA 10:34