Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou iar vestea a cutremurat lumea fotbalului. Presa din toate colțurile lumii a reacționat promt.
Cel mai important cotidian din Argentina a titrat: ”Cutremur în fotbal. Este oficial: Lionel Messi pleacă de la Barcelona”, în timp ce ole.com.ar a scris: ”Bombă mondială: Barcelona a anunţat că Leo nu va rămâne”.
Cele mai importante publicații din Spania au reacțioat imediat pe acest subiect: Marca - ”Oficial: Messi nu continuă”, As – ”Barca spune că Messi pleacă”, Mundo Deportivo – ”Barca anunţă ruptura de Messi”, Sport.es – ”Messi nu prelungeşte cu Barca!”.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 10 ORE
”Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club ”
„În ciuda faptului că s-a ajuns la un acord între Barça și Leo Messi, cu intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, lucrurile nu se vor putea materializa, din cauza reglementărilor financiare impuse de La Liga.
Ca urmare a acestei situații, Messi nu va mai putea rămâne la FC Barcelona. Ambele părții regretă profund, dar dorințele jucătorului și ale clubului nu se vor putea îndeplini în cele din urmă.
Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, se arată în mesajul emis de Barcelona.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 14 ORE