Ajuns la 60 de ani, Valderrama a fost idolul unei generații de excepție a Columbiei, considerată de Pele în 1994 drept principala favorită la Mondialul din SUA. Sud-americanii au dezamăgit atunci, într-o grupă cu România, Elveția și SUA, dar cariera mijlocașului a continuat, el retrăgându-se din fotbal la 41 de ani, de la Colorado Rapids (2002).
În toată perioada în care a jucat fotbal (a adunat 111 selecții pentru Columbia), fostul mijlocaș a impresionat prin viziunea și eleganța din joc, dar și prin părul care l-a făcut celebru.
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:
NOUL REAL "GALACTIC": 3 FOTBALIȘTI WORLD-CLASS VIN PE BERNABEU GRATIS. CUM VA ARĂTA ECHIPA GENIALĂ A LUI PEREZ
Și după retragere, Valderrama și-a păstrat podoaba capilară, însă acum, la 60 de ani, a decis că e timpul pentru o schimbare de look. Omul care a condus Columbia la 3 Mondiale diferite din postura de căpitan promisese încă din 2018 că va renunța la păr, dacă naționala va performa la turneul final din Rusia. Atunci, James Rodriguez&Co au fost aproape de sferturi, dar în cele din urmă au fost eliminați la penaltyuri de Anglia.
Părul lui Valderrama a rezistat atunci, dar acum, la 60 de ani, celebrul columbian a decis că e nevoie de o schimbare de look, iar presa sportivă de pretutindeni a semnalat "evenimentul".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cum arată cotele pentru gala FIFA Best, după ce Messi l-a învins cu scandal, pe Lewandowski
ACUM 10 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 11 ORE