Valentin Mihăilă este coleg cu Bruno Alves la Parma. Fratele acestuia, Geraldo, a jucat la Petrolul, FCSB și Astra și a dezvăluit că românul a lăsat o impresie plăcută la primele sale antrenamente în Italia.

Valentin Mihăilă a impresionat la Parma

”Am vorbit cu Bruno despre Mihăilă. E ascultător la antrenamente, ceva mai puțin obișnuit pentru jucătorii tineri. E foarte interesat să crească, să-și îmbunătățească jocul.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 18 MINUTE
E nevoie să se impună jucătorii români în străinătate, cum s-a întâmplat cu portughezii. Sunt condiții foarte bune de antrenament la Parma, suporterii sunt mulți, dar nu sunt atât de exigenți precum la alte echipe”, a declarat Geraldo la DigiSport.
Într-un fotbal din Liga 1 cel mult mediocru, Mihăilă a fost în ultimele sezoane o pată de culoare, incursiunile sale din bandă - pentru Craiova și România U21 - demonstrând că acesta are calitate să facă pasul spre Vest.
Și, la doar 20 de ani, a făcut pasul spre Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Suma plătită de o grupare ca Parma, care vine după o perioadă cu mari probleme financiare, 8,5 milioane de euro spune totul despre încrederea de care se va bucura internaționalul nostru la echipa condusă de pe banca tehnică de Fabio Liverani.
Valentin Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător transferat de la Craiova, depășind recordul deținut de Mitriță. Acesta a plecat în sezonul 2018-2019 la New York City pentru 8 milioane de euro.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM O ORĂ