Valverde a declarat, după partidă: ”Viitorul meu? Știm cum este fotbalul, există mereu instabilitate când nu vin rezultatele. Am pierdut și îmi imaginez că viitorul meu va fi subiect de discuție, este inevitabil. Eu prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le pot controla”.
”Golurile pe care le-am primit au fost surprinzătoare. Părea că avem meciul sub control. A fost o partidă bună per total, dar suntem aici să câștigăm trofee. Am dominat, dar nu putem ignora detaliile”, a adăugat el.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733520.png
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 8 ORE
Valverde nu este mulțumit de felul în care este implementat VAR-ul: ”Cu atâtea consultări cu VAR, meciul își pierde din continuitate. A fost un offside de un centimetru. Astăzi VAR nu a fost în favoarea noastră. Atletico este o echipă bună, au jucat rapid pe contraatac”.
Francezul Griezmann consideră că Barcelona a pierdut pe mâna ei: ”Am pierdut din cauza greșelilor noastre. Am greșit pasa la Umtiti și apoi Atletico a marcat. Trebuie să muncim mai mult”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 8 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 9 ORE