Columbianul Alfredo Morelos a marcat ambele goluri ale campioanei Scoţiei (15, 49), Hagi fiind coautor la primul. Internaţionalul român a primit un cartonaş galben în minutul 45 şi a fost înlocuit în min. 66.
"A fost extrem de prezent în joc și a avut un rol decisiv la primul gol", notează dailyrecord.co.uk, care mai punctează că românul s-a înțeles excelent în special cu Tavernier, fundașul dreapta care ajută enorm atacul prin incursiunile sale din bandă. Internaționalul nostru a primit nota 7, a doua cea mai mare notă din meci.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM O ORĂ
CONDIȚIA PUSĂ DE ZIDANE. PE CINE TREBUIE SĂ DEA AFARĂ PSG, PENTRU CA FRANCEZUL SĂ SEMNEZE

Van Bronckhorst, extrem de mulțumit după Rangers - Sparta Praga

Noul tehnician al lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a fost extrem de mulțumit de cum a arătat formația sa, mai ales că venea după o înfrângere grea, 1-3 pe teren propriu cu Hibernian, în semifinalele Cupei Ligii Scoției.
"Am făcut un meci mare din primul minut, am avut reacție. Ne-am creat foarte multe șanse și, la pauză, scorul putea fi mult mai mare, meciul putea fi închis după prima repriză", și-a început Van Bronckhorst discursul.
Alfredo Morelos, golgheterul echipei, a fost omul meciului de aseară, după 3 partide la rând în care dezamăgise. Întrebat care a fost secretul revenirii în prim plan pentru columbian, tehnicianul batav a dezvăluit ce modificări a făcut în sistemul de joc. Gio i-a cerut vârfului să fie un atacant de careu și să aștepte pasele utile date de Hagi, Kent sau Aribo.
"S-a descurcat foarte bine. E un atacant care creează pericol cu mare ușurință la poarta adversă și știe foarte bine asta. Am vrut să joace mai în gura porții, pentru că uneori are tendința să coboare în linia de mijloc și să își ia singur mingi. Dar ați văzut ce mijlocași ofensivi avem, putem crea cu ușurință faze periculoase prin intermediul lor, astfel încât Morelos să fie la finalizare", a mai spus tehnicianul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM O ORĂ
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM 2 ORE