În vârstă de 68 de ani, Louis Van Gaal, tehnician care a lucrat la Ajax, Barcelona, Bayern Munchen și Manchester United, este împotriva ideii ca sezonul să se încheie fără a fi disputant pe terenul de fotbal. Mai exact, Van Gaal îi acuză direct pe cei de la Ajax Amsterdam, care vor să devină campioni din oficiu, așa cum s-a întâmplat deja în campionatul din Belgia.
În sport, câștigătorul se decide doar pe teren. Este o bătaie de joc. Unele cluburi folosesc criza în favoarea lor. În sport, câștigătorul se decide pe teren. Există echipe care folosesc această criză a coronavirusului în beneficiul lor. UEFA și FIFA sunt gata să ajusteze regulile și să ofere soluții pentru ca toate campionatele să se termine pe teren. Apoi, sezonul următor poate fi extins un pic, cu mai multe jocuri la mijlocul săptămânii. După 25 de etape nu poate exista niciun acord prin care Ajax să poată câștiga campionatul. Alkmaar are aceleași puncte și s-au jucat trei sferturi din sezon. Acest lucru nu contează. Nu are sens.
Până în prezent, în Olanda, 16.627 de oameni au fost infectați cu coronavirus. Dintre aceștia, 250 s-au vindecat, iar 1.651 de persoane au murit.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM 18 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 35 MINUTE
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE