Fabio Capello și Ronaldo Nazario au lucrat împreună la Real Madrid pentru jumătate de sezon, între iulie 2006 și ianuarie 2007, brazilianul fiind apoi cedat la AC Milan.
Au fost 6 luni în care Capello a putut să vadă talentul uriaș al lui "Il Fenomeno", însă și faptul că fotbalul nu mai reprezenta o prioritate.

Dezvăluirea lui Capello

Fotbal
Cel mai dur jucător întâlnit vreodată de Pique a fost un coechipier: "Eram terifiat"
23/04/2021 LA 07:14
Într-un interviu pentru Sky Sports, Capello și-a adus aminte de relația pe care a avut-o cu Ronaldo, una cu bătai de cap, dar și satisfacții.
Cel mai mare talent pe care l-am antrenat a fost Ronaldo, "Grăsuțul", așa că ne-am înțeles bine. În același timp, el era cel care crea cele mai multe probleme pentru mine în vestiar. Dădea petreceri constant. Într-o zi, Van Nistelrooy mi-a spus: <<Mister, miroase a alcool în vestiar>>. Apoi Ronaldo a plecat la Milan și am început să câștigăm. Dar când vine vorba de talent, el era cel mai mare, cu siguranță
Real Madrid a câștigat titlul în La Liga în acel sezon iar Capello susține că relația cu Ronaldo Nazario a rămas una foarte bună.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum l-a privat Ferguson pe Van Nistelrooy de câștigarea unui titlu de golgheter în Premier League
20/03/2021 LA 15:08
Premier League
Ziua în care Ruud Van Nistelrooy s-a enervat pe Cristiano Ronaldo: "Ar trebui să fie la circ!"
30/01/2021 LA 08:37