Fabio Capello și Ronaldo Nazario au lucrat împreună la Real Madrid pentru jumătate de sezon, între iulie 2006 și ianuarie 2007, brazilianul fiind apoi cedat la AC Milan.
Au fost 6 luni în care Capello a putut să vadă talentul uriaș al lui "Il Fenomeno", însă și faptul că fotbalul nu mai reprezenta o prioritate.

Dezvăluirea lui Capello

Premier League
Top 10 jucători din Premier League cu cel mai bun raport minute per gol
19/12/2021 LA 08:21
Într-un interviu pentru Sky Sports, Capello și-a adus aminte de relația pe care a avut-o cu Ronaldo, una cu bătai de cap, dar și satisfacții.
Cel mai mare talent pe care l-am antrenat a fost Ronaldo, "Grăsuțul", așa că ne-am înțeles bine. În același timp, el era cel care crea cele mai multe probleme pentru mine în vestiar. Dădea petreceri constant. Într-o zi, Van Nistelrooy mi-a spus: <<Mister, miroase a alcool în vestiar>>. Apoi Ronaldo a plecat la Milan și am început să câștigăm. Dar când vine vorba de talent, el era cel mai mare, cu siguranță
Real Madrid a câștigat titlul în La Liga în acel sezon iar Capello susține că relația cu Ronaldo Nazario a rămas una foarte bună.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Moment istoric: Carlo Ancelotti și-a cerut scuze față de 3 jucători de la Real Madrid
04/11/2021 LA 10:57
Liga Campionilor UEFA
Solskjaer, plecăciune în fața uriașului Ronaldo. Uimitor cu cine l-a comparat
03/11/2021 LA 05:49