Recent, Capello a precizat că, într-o zi, Ronaldo Nazario a intrat în vestiarul madrilenilor mirosind a alcool, iar Van Nistelrooy i-a atras atenția asupra brazilianului.
Vreau să precizez că ultimele declarații oferite de Fabio Capello, potrivit cărora i-aș fi spus că în vestiarul Realului mirosea a alcool, sunt false. Încă din prima zi, jucătorii au dat dovadă de profesionalism. Cu toții am muncit și am apărat blazonul clubului într-o manieră corespunzătoare. | Ruud van Nistelrooy
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Dezvăluirea lui Capello

Fabio Capello și Ronaldo Nazario au lucrat împreună la Real Madrid pentru jumătate de sezon, între iulie 2006 și ianuarie 2007, brazilianul fiind apoi cedat la AC Milan. Au fost 6 luni în care Capello a putut să vadă talentul uriaș al lui "Il Fenomeno", însă și faptul că fotbalul nu mai reprezenta o prioritate pentru el.
Într-un interviu oferit pentru Sky Sports, Capello și-a adus aminte de relația pe care a avut-o cu Ronaldo:
Cel mai mare talent pe care l-am antrenat a fost Ronaldo, "Grăsuțul", așa că ne-am înțeles bine. În același timp, el era cel care crea cele mai multe probleme pentru mine în vestiar. Dădea petreceri constant. Într-o zi, Van Nistelrooy mi-a spus: <<Mister, miroase a alcool în vestiar>>. Apoi Ronaldo a plecat la Milan și am început să câștigăm. Dar când vine vorba de talent, el era cel mai mare, cu siguranță. | Fabio Capello
Real Madrid a câștigat titlul în La Liga în acel sezon, iar Capello susține că relația cu Ronaldo Nazario a rămas foarte bună.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 11 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM O ORĂ