Articol scris de Dani Morar
Un arbitru din ligile inferioare ale Serbiei s-a folosit de telefonul unui suporter prezent la meci pentru a vedea reluările și pentru a se convinge că a anulat un gol în mod corect.
Centralul a fost chemat la margine de antrenorul echipei care marcase și a revăzut faza pe un smartphone. S-a dovedit că greșise și a revenit asupra deciziei, acordând gol.
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 2 ORE
Partea culminantă a clipului, este că după ce arbitrul s-a convins de greșeală și a întors decizia, acesta a plecat înapoi pe teren cu tot cu telefonul suporterului. "VAR de la sat", au strigat imediat cei prezenți la partidă.
Citește și:

Reacțiile de după au fost și mai hilare

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară. Cei care au văzut filmarea au făcut haz de cele întâmplate, spunând că la acel meci există cea mai avansată tehnologie, care le bate pe cele din Premier League sau Serie A.
"Cel mai bun VAR! Mai bun decât în Serie A sau Premier League", "Unde a plecat cu telefonul? ", "VAR-ul de la sat. Nu e nevoie de arbitri suplimentari, tehnologie avansată sau 20 de camere de filmat"sau"Incredibil", au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele sociale.
În România, sistemul VAR a fost implementat începând cu acest sezon. Prima partidă care a beneficiat de această tehnologia a fost cea din Super Cupa României, dintre CFR Cluj și Sepsi.
"Este important că toată lumea va vedea ce se vede în cabina VAR, ce vede și arbitrul. Este clar că e un plus pentru orice campionat. Nu vor mai exista cele greșeli evidente, nu au cum să dispară total. Lucrurile peste care nu se mai poate trece nu vor mai exista”, spunea Marius Avram înainte să avem VAR în Super Liga.
Liga Națiunilor UEFA
Antonio Cassano, mesaj vehement pentru Cristiano Ronaldo: "Lasă-te! Asta a fost"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
FCSB a aflat cât va lipsi Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League
ACUM 3 ORE