După doar opt minute de la fluierul de start al meciului, fundaşul lui Real Madrid s-a jucat cu mingea în careu, iar Gabriel Jesus i-a furat-o extrem de uşor, lăsându-l pe Sterling să înscrie golul cu numărul 20 în Champions League. Eroarea lui Varane nu a fost singura a meciului de partea "galacticilor". Varane a încearcat să lovească mingea cu capul, nu a reuşit în primă fază, după care a trimis slab către portarul Courtois, ducând la oportunitatea perfectă pentru acelaşi Gabriel Jesus, care nu a ratat.
Adevărata surpriză a fost că aceste greșeli au venit de la Varane, un jucător care este considerat unul dintre cei mai buni din defensiva echipei de pe Bernabeu. La finalul meciului, la conferința de presă, Varane a recunoscut că a greșit și și-a asumat vina pentru eliminarea lui Real Madrid din Champions League.

Varane și-a turnat cenușă-n cap după înfrângerea cu Man City

Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46
"Această înfrângere este a mea, îmi pare foarte rău pentru colegii mei. Sunt foarte trist, asta nu mi s-a întâmplat de prea multe ori în cariera mea. Vreau să-mi arăt fața acum, pentru că eliminarea e din cauza mea. Îmi asum responsabilitatea. Ne-am pregătit bine, însă greșelile se plătesc scump la acest nivel. Nu-mi pot explica cum am putut greși așa, se poate întâmpla în fotbal, este o noapte grea pentru mine", a spus Varane la conferința de presă.
De când s-a alăturat clubului antrenat de Zinedine Zidane, Varane a jucat în peste 300 de meciuri şi a câştigat 18 trofee din care trei titluri La Liga, o Cupă a Regelui şi patru trofee Champions League. Mulţi antrenori şi foşti jucători, precum Fernando Hierro şi Jose Mourinho, l-au descris pe francez drept unul dintre cei mai buni apărători din istoria Realului.
Premier League
Erik ten Hag vrea să-și vadă jucătorii "furioși" după debutul slab în Premier League! Ce le-a cerut
22/08/2022 LA 11:57
Liga
Cazul Casemiro: de ce le deschide Real Madrid ușa jucătorilor "intangibili". Marca anunță motivele
20/08/2022 LA 15:29