Lumea sportului a fost oprită de pandemia de COVID-19 în întreaga lume iar țara noastră a trecut și ea de pragul de 1.000 de persoane infectate cu coronavirus. Fostul medic al echipei naționale de fotbal a României, Pompiliu Popescu, crede însă că țara noastră va trece curând de starea de urgență.
Pompiliu Popescu, 69 de ani, a fost medicul echipei naționale în perioada 1990 - 2016, rămânând în funcție cu 8 selecționeri ai României: Emeric Ienei, Gheorghe Constantin, Constantin Rădulescu, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Loți Bölöni și Răzvan Lucescu. El a vorbit despre situația din România în direct la Pro X.
Cred că, în România, vârful pandemiei o să fie pe la jumătatea lunii aprilie, după care o să scadă brus. Eu cred că pe la jumătatea lunii mai vom putea avea fotbal, să înceapa campionatul. Jucătorii au nevoie de două săptămâni de pregătire, pentru că ei mai fac și în această peerioadă, nu stau degeaba. Nu cred că în luna mai se va mai juca cu spectatori, dar cred că din iunie vom avea spectatori pe stadion | Pompiliu Popescu
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 6 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 7 ORE