Dan Petrescu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, după o ședință pe care a avut-o astăzi cu conducerea clubului. După toate probabilitățile, Adrian Mutu va fi noul antrenor al campioanei României, dar există și varianta ca acesta să refuze.
Mutu a calificat naționala de tineret la EURO 2021 și e posibil să vrea să-și ducă munca la bun sfârșit, deci să stea pe bancă la turneul final din Ungaria și Slovenia de anul viitor.
În aceste condiții, oficialii clujeni vor fi nevoiți să găsească o altă variantă. Edi Iordănescu ar fi una dintre ele. Acesta este liber de contract și este e dorit de o parte a oficialilor din Gruia, dar nu se știe care sunt sentimentele tehnicianului față de gruparea clujeană după experiența neplăcută de acum câțiva ani, când a fost demis după doar câteva partide.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Lewandowski, un an de relație tensionată. Istoricul conflictului dintre cei doi
ACUM 6 MINUTE
https://i.eurosport.com/2016/04/12/1834721.jpg

Vasile Miriuță, dorit de jucători în locul lui Dan Petrescu

Conform jurnaliștilor de la Prosport, o altă variantă ar fi Vasile Miriuță. Antrenorul de 52 de ani nu are nici el angajament și a mai antrenat în 2 rânduri la CFR (decembrie 2013-noiembrie 2014 și întreg sezonul 2016-2017). Potrivit sursei citate, Miriuță este și varianta agreeată cel mai mult de jucători, știut fiind faptul că peste tot unde a fost acesta a creat legături puternice între el și elevii săi.
Miriuță a plecat supărat de la CFR în 2017, dar nemulțumirea s-a datorat unor disensiune avute cu Iuliu Mureșan, care acum nu mai este în organigrama clubului. Oficialii clujeni trebuie să ia repede o decizie, deoarece urmează o perioadă de foc pentru echipă, cu meciuri decisive pentru calificarea în primăvara europeană, precum și dueluri tari în Liga 1 cu FCSB, Dinamo sau Craiova.
Cupa Mondială FIFA
Istorie la Cupa Mondială din Qatar! O brigadă feminină va conduce meciul Germania - Costa Rica
ACUM 21 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Louis van Gaal, contre cu jurnaliștii la conferința de presă: "Nu cred că opinia ta este corectă"
ACUM O ORĂ