Dan Petrescu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, după o ședință pe care a avut-o astăzi cu conducerea clubului. După toate probabilitățile, Adrian Mutu va fi noul antrenor al campioanei României, dar există și varianta ca acesta să refuze.

Mutu a calificat naționala de tineret la EURO 2021 și e posibil să vrea să-și ducă munca la bun sfârșit, deci să stea pe bancă la turneul final din Ungaria și Slovenia de anul viitor.

Premier League
Gareth Bale nu renunță la salariul uriaș de la Real Madrid! Situația galezului este complicată
ACUM 14 MINUTE

În aceste condiții, oficialii clujeni vor fi nevoiți să găsească o altă variantă. Edi Iordănescu ar fi una dintre ele. Acesta este liber de contract și este e dorit de o parte a oficialilor din Gruia, dar nu se știe care sunt sentimentele tehnicianului față de gruparea clujeană după experiența neplăcută de acum câțiva ani, când a fost demis după doar câteva partide.

https://i.eurosport.com/2016/04/12/1834721.jpg

Vasile Miriuță, dorit de jucători în locul lui Dan Petrescu

Conform jurnaliștilor de la Prosport, o altă variantă ar fi Vasile Miriuță. Antrenorul de 52 de ani nu are nici el angajament și a mai antrenat în 2 rânduri la CFR (decembrie 2013-noiembrie 2014 și întreg sezonul 2016-2017). Potrivit sursei citate, Miriuță este și varianta agreeată cel mai mult de jucători, știut fiind faptul că peste tot unde a fost acesta a creat legături puternice între el și elevii săi.

Miriuță a plecat supărat de la CFR în 2017, dar nemulțumirea s-a datorat unor disensiune avute cu Iuliu Mureșan, care acum nu mai este în organigrama clubului. Oficialii clujeni trebuie să ia repede o decizie, deoarece urmează o perioadă de foc pentru echipă, cu meciuri decisive pentru calificarea în primăvara europeană, precum și dueluri tari în Liga 1 cu FCSB, Dinamo sau Craiova.

Serie A
Inter nu i-a plătit lui United un bonus pentru Lukaku și riscă să piardă un jucător
ACUM 26 MINUTE
Premier League
Klopp a dezvăluit ce i-au spus cei de pe banca lui Sheffield, după primul gol marcat de Liverpool
ACUM O ORĂ