În vârstă de 17 ani, Albert Braut Tjaaland pare că urmează parcursul avut de Erling Haaland în Norvegia. La fel ca starul Borussiei Dortmund, Tjaaland a debutat la Byrne FK, acolo unde a marcat nu mai puțin de 40 de goluri în 31 de meciuri. În continuare, vărul mai mic al starului norvegian ajuns în Bundesliga a urmat același traseu ca Erling Haaland și a ajuns la juniorii lui Molde, unde s-a adaptat imediat și a adunat evoluții impresionante.
Albert Braut Tjaaland a fost transferat de Molde la vârsta de 16 ani, în vara anului trecut, urmând același traseu ca Erling Haaland. Ulterior, Haaland a fost transferat de RB Salzburg și Borussia Dortmund. Pentru a se asigura că face mutarea potrivită, Tjaaland i-a cerut sfatul vărului său mult mai celebru, Erling Haaland, înainte de a accepta tranferul la Molde, echipa cu 4 titluri în campionatul Norvegiei.
Premier League
Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"
20/10/2021 LA 12:23

Vărul mai mic al lui Erling Haaland face show în Norvegia, la Molde

"Am ales Molde pentru că au condiții foarte bune. M-au primit excelent, au fost interesați de mine și mi-au transmis ce planuri au. Am vorbit cu Haaland, mi-a zis de Molde că este un loc unde pot să mă dezvolt ca jucător, dar am hotărât singur să vin aici", a spus Albert Braut Tjaaland înainte să semneze cu Molde FK.
Cifrele adunate până acum de Tjaaland la Molde arată cât de mult îi priește vărului lui Haaland mutarea de la Byrne FK. Nu mai puțin de 64 de goluri în 37 de partide a strâns Tjaland la echipa de tineret a lui Molde: "Statisticile și media de goluri sunt absolut scandaloase! Aproape două pe meci!", a transmis publicația La Sexta.
Bundesliga
Haaland, revenire de senzație la Borussia Dortmund! Norvegianul e o adevărată mașinărie de goluri
16/10/2021 LA 17:10
Premier League
Haaland, în atenția încă unei puteri a Europei! Care este primul club care va încerca să-l transfere
13/10/2021 LA 07:46