Noii investitori ai lui Dinamo au anunţat că intenţionează să aducă un alt antrenor la echipă, în locul lui Gigi Mulțescu. Acesta din urmă, actual tehnician al "câinilor", a declarat că el se află la dispoziţia clubului până în momentul în care îi va expira contractul și că speră să continue pe banca grupării din Ștefan cel Mare. Totuși, tehnicianul supranumir SMURD-ul, a oferit o reacție savuroasă: "Veni, vidi, vici, roiu".
Mulţescu a precizat că nu a semnat nici o prelungire a contactului care stă să expire în două zile. Tehnicianul în vârstă de 68 de ani a venit pe banca tehnică în luna iulie şi a contribuit la salvarea lui Dinamo de la retrogradare: "Nu am semnat nici un contract cu Dinamo. Am avut două antrenamente azi. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu să mă ocup în continuare de echipă. Eu am până în 15 cu drept de prelungire. Am negociat. Eu sunt la dispoziția clubului și vom vedea. Rămân la club până când e nevoie, până când o să vină următorul antrenor. Este interesant că de vreo trei patru zile n-am ami vorbit cu domnul Țălnar, deși sunt în relații foarte bune cu el. Noul proprietar poate să își aleagă echipa lui tehnică. Cine dă banii, acela trebuie să conducă. Veni, vidi, vici, roiu", a spus Gigi Mulțescu pentru Digi Sport.

Gigi Mulțescu, bucuros că echipa a ajuns pe mâna spaniolilor

Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 14 ORE
"Normal că mă bucur că a avut loc această tranzacție. Important e ca Dinamo să își găsească drumul și să facă performanță. Sunt nemulțumit într-un fel pentru mine, dar mergem înainte. Tot ce am făcut, am făcut pentru Dinamo, să rămână în Liga 1. Cel mai bine ar fi ca noii acționari să colaboreze cu suporterii. Au avut o contribuție decizivă la salvarea echipei, când era nevoie de bani pentru salarii, ANAF. Poate găsesc și eu ceva după Dinamo, dacă nu, să fim sănătoși”, a mai spus tehnicianul pentru aceeași sursă.
Spaniolii au în plan să poarte discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene. Echipa antrenată (încă) de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 formații.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55