Prima ligă germană continuă să facă profituri consistente, acesta fiind al 15-lea an consecutiv în care se bate recordul în domeniu. 1,48 de miliarde de dolari au venit din drepturile de televizare, în timp ce reclamele au furnizat plusuri de aproape 850 de milioane de euro. Bundesliga 2 a produs 782 de milioane de euro. Suma este mai mare cu 30% față de stagiunea 2017/2018.
„În ultimii ani am lucrat cu partenerii la dezvoltarea fotbalului german, să ajutăm la creşterile din domeniul economic. Bundesliga a ajuns la o stabilitate economică solidă. Următoarea creştere va fi concentrată pe inovaţii digitale şi pe mediul internaţional”, a spus Christian Seifert, oficial FFG, citat de sportspromedia.com.
Prima ligă germană generează cei mai mulţi bani din fotbalul european, alături de primele ligi din Anglia şi Spania.
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 17 MINUTE
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ