Prima ligă germană continuă să facă profituri consistente, acesta fiind al 15-lea an consecutiv în care se bate recordul în domeniu. 1,48 de miliarde de dolari au venit din drepturile de televizare, în timp ce reclamele au furnizat plusuri de aproape 850 de milioane de euro. Bundesliga 2 a produs 782 de milioane de euro. Suma este mai mare cu 30% față de stagiunea 2017/2018.
„În ultimii ani am lucrat cu partenerii la dezvoltarea fotbalului german, să ajutăm la creşterile din domeniul economic. Bundesliga a ajuns la o stabilitate economică solidă. Următoarea creştere va fi concentrată pe inovaţii digitale şi pe mediul internaţional”, a spus Christian Seifert, oficial FFG, citat de sportspromedia.com.
Prima ligă germană generează cei mai mulţi bani din fotbalul european, alături de primele ligi din Anglia şi Spania.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 28 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Napoli, înfrângere dramatică împotriva Atalantei, pe teren propriu, după ce a avut 2-1
ACUM O ORĂ