Onana, care a fost crescut de Barcelona, a atras atenția marilor cluburi din Europa și a făcut parte din echipa lui Ajax care a ajuns în 2018/2019 în semifinalele UEFA Champions League. Chelsea este interesată de serviciile sale, Lampard căutând variante pentru a-l în locui pe Kepa Arrizabalaga. De asemenea, Barcelona îl monitorizează și ea pe Onana, pentru că dorește competiție pentru Marc-Andre ter Stegen.
”Andre este foarte important pentru noi. Bineînțeles că nu vrem să-l pierdem, dar este adevarat că avem o înțelegere de anul trecut prin care este stipulat că el va pleca dacă va veni clubul potrivit cu prețul potrivit”, a declarat ten Hag pentru Algemeen Dagblad. Ajax speră să obțină măcar 30 de milioane de euro pe Onana, care mai are contract cu olandezii până în 2022.
Onana a ratat un singur meci în acest sezon pentru Ajax, ajungând la 178 de meciuri pentru echipa din Amsterdam după ce a fost achiziționat de olandezi de la academia La Masia a Barcelonei.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 18 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 35 MINUTE
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM O ORĂ