Onana, care a fost crescut de Barcelona, a atras atenția marilor cluburi din Europa și a făcut parte din echipa lui Ajax care a ajuns în 2018/2019 în semifinalele UEFA Champions League. Chelsea este interesată de serviciile sale, Lampard căutând variante pentru a-l în locui pe Kepa Arrizabalaga. De asemenea, Barcelona îl monitorizează și ea pe Onana, pentru că dorește competiție pentru Marc-Andre ter Stegen.
”Andre este foarte important pentru noi. Bineînțeles că nu vrem să-l pierdem, dar este adevarat că avem o înțelegere de anul trecut prin care este stipulat că el va pleca dacă va veni clubul potrivit cu prețul potrivit”, a declarat ten Hag pentru Algemeen Dagblad. Ajax speră să obțină măcar 30 de milioane de euro pe Onana, care mai are contract cu olandezii până în 2022.
Onana a ratat un singur meci în acest sezon pentru Ajax, ajungând la 178 de meciuri pentru echipa din Amsterdam după ce a fost achiziționat de olandezi de la academia La Masia a Barcelonei.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Câți bani ar vrea Dario Bonetti pentru a semna rezilierea contractului cu Dinamo
ACUM 2 ORE
Premier League
"Mi-am pierdut slujba ieri, acum vreți să vorbim despre titlu?". Solskjaer, reacție sarcastică
ACUM 2 ORE