Plecarea lui Carrico îî aduce Sevillei 3 milioane de euro. Portughezul a fost titular într-un singur meci european al Sevilla din această campanie, 2-0 cu Qarabag.
Fostul selecționer al Spaniei și antrenor la Real Madrid, Julen Lopetegui este sub presiune la Sevilla. Echipa nu a câștigat niciun meci de aproape o lună, iar între înfângeri a fost și cea cu echipa de liga secundă Mirandes, în Cupa Spaniei.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, despre schimbarea antrenorului lui Maribor: "Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine"
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2018/10/29/2451078.jpg
"Obiectivul principal pentru Sevilla este câștigarea Europa League" a spus Lopetegui în mai multe situații în 2020, iar primul obstacol este liderul României CFR Cluj.
Pentru acest prim meci din Europa League în 2020, Sevilla în va aduce în Gruia și pe Oliver Torres. Mijlocașul spaniol cumpărat cu 12 milioane de euro ded la Porto a fost accidentat în ultimele două săptămâni.
Sevilla este echipa care a câștigat de cele mai multe ori Europa League (5) și va aduce la Cluj un campion mondial, Jesus Navas.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dinamo Kiev a fost învinsă de Benfica, în turul din play-off-ul Champions League! Rezultatele serii
ACUM 7 ORE
Liga
Atletico Madrid a refuzat o sumă uriașă pentru Joao Felix! Ce clauză de reziliere are portughezul
ACUM 9 ORE