”Nu am băgat nicio foaie să mă retrag de la națională. A fost acea declarație pe care am dat-o atunci după cele două meciuri în care nu am jucat și rămân la aceeași părere, a fost o bătaie de joc, pentru că așa a fost. Nu pentru faptul că nu am jucat, ci pentru că nu a vorbit nimeni cu mine”, a afirmat Budescu pentru PRO TV.
”Acum am văzut că s-au schimbat foarte multe lucruri. Vom vedea ce se va întâmpla. Am încredere în Rădoi și în băieți, pentru că avem jucători destui de buni și ne putem califica, zic eu. Trebuie să ne adaptăm repede și să câștigăm meciul”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2715042.png
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 4 ORE

Radoi încearcă să convingă veteranii să se întoarcă

Mirel Rădoi a declarat anterior că își dorește la echipa națională jucători veterani precum Cristi Săpunaru, Mihai Pintilii, Gabi Tamaș sau Paul Papp.
”Săpunaru nu este capitol încheiat. El e pus pe listele noastre de monitorizare, vom vorbi cu el și-l vom întreba ce părere mai are. E greu de convins pentru că nu știu dacă poate fi convocat în urma evoluțiilor de la echipa de club. Voi încerca să-l întorc. La fel cum voi încerca să-l conving și pe Pintilii să nu renunțe. La un meci cu Islanda ai nevoie de un Pintilii și 45 de minute. Vom vedea, în urma parametrilor cât poate juca, dacă va fi cazul”, a declarat Mirel Rădoi la Digi Sport.
Din această listă ar putea face parte și Constantin Budescu.
”Vom avea discuţii cu toţi cei care în acest moment au dat acele declaraţii, vom vedea exact care sunt gândurile lor, dacă chiar nu mai doresc să vină la echipa naţională”, a afirmat Rădoi.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 8 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 9 ORE