CFR Cluj mai dă o lovitură, prin păstrare în lot a fundașului central Andrei Burcă, dat ca plecare sigură la finalul sezonului trecut, când ardelenii au câștigat al patrulea titlu consecutiv.

Au refuzat o ofertă consistentă

Pe numele lui Burcă a venit o ofertă de 1,8 milioane de euro, din partea celor de la Al Ain, din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Conducerea lui CFR a declinat totul, deoarece echipa a încasat un număr mare de goluri în startul de sezon, iar Marius Șumudică are nevoie de un stâlp pe acest post, de unde a plecat în această vară Paulo Vinicius, brazilianul semnând cu FCSB.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Burcă s-a accidentat la finalul lunii mai, în cantonamentul echipei naționale, dar va reveni în scurt timp. Cel mai probabil va face cuplu în centrul apărării cu Mike Cestor, fotbalist care de asemenea a trecut recent printr-o accidentare severă.
  • 80 de partide a adunat fundaşul în tricoul clujenilor de-a lungul celor două sezoane, fiind un jucător exponenţial care a contribuit la parcursul campioanei României atât în plan intern, cât şi european.
  • Conform Transfermarkt, Burcă este cel mai bine cotat jucător din lotul feroviarilor, fiind evaluat la 3,3 milioane de euro, fiind urmat de colegul din banda dreaptă a apărării, Cristi Manea, a cărui sumă este setată la 2,4 milioane de euro.
A fost adus contra sumei de 150.000 de euro şi s-a impus în echipa clujeană. Dacă viitorul lui Burcă este incert, cel al lui Vinicius este sigur, astfel el nu va continua la CFR, după cum a anunţat pe reţelele de socializare: ’’A fost o plăcere să câştig patru trofee. Am dat totul pentru această echipă, iar acum plec cu capul sus.’’
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE